2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتابارو مگه مدرسه نداد؟ مال مارو که مدرسه داد ما حتی بازشم نکردیم که بخوایم امتحان بدیم😱🤔

نه نداد😭😭 لعنت بهشون اه

بعد چه مدلیه؟؟ مینویسی میفرستی یا شفاهی میپرسن؟

نه نداد😭😭 لعنت بهشون اه بعد چه مدلیه؟؟ مینویسی میفرستی یا شفاهی میپرسن؟

ما تاحالا کارش نکردیم😆 ولی این واس شما نیستاااا 

حتی روش نوشته‌ ادبیات ‌و علوم انسانی 

مال شما میشه هویت فک کنم هویتو داری ؟ 

الان عکس میدم

دیگه کنکوری نیستم  
ما تاحالا کارش نکردیم😆 ولی این واس شما نیستاااا  حتی روش نوشته‌ ادبیات ‌و علوم انسانی  ...

عزیزم من هویت اجتماعی رو دارم

اما هویت و فکر نمیکردم داحلی باشه اخه جزو لیست امتحان نهاییاس !!

عزیزم من هویت اجتماعی رو دارم اما هویت و فکر نمیکردم داحلی باشه اخه جزو لیست امتحان نهاییاس !!

یا موسی بن جعفرررررررررررررررررر 

فک نکنم جزو امتحان نهایی باشه !!!!از اون کتابای چرت فقط سلامت امتحان نهایی داره دیگه 

دیگه کنکوری نیستم  
یا موسی بن جعفرررررررررررررررررر  فک نکنم جزو امتحان نهایی باشه !!!!از اون کتابای چرت فقط سلام ...

ولی هستش من خودم دیدم😢😢

الان این کتابی که دادی چیه برای انسانیه ؟؟؟

ولی هستش من خودم دیدم😢😢 الان این کتابی که دادی چیه برای انسانیه ؟؟؟

آره این یه کتاب چرته که ما اصلا درس ندادیمش 

ومختص رشته شما میشه همون هویت تو برنامه ای که آموزش و پروش بود اینا نبود فک کنما این امتحان نهایی داشته باشه من افتادم که😏😵😱

دیگه کنکوری نیستم  
آره این یه کتاب چرته که ما اصلا درس ندادیمش  ومختص رشته شما میشه همون هویت تو برنامه ای که آمو ...

عزیزم برو یه سرچ بکن سلامت و هویت تو نهاییا همه هسسست😥✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻