بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم. من این دعا رو با نادعلی و ایت الکرسی ۲ سال هر روز میخوندم. برای حاجت نه اما برای ثواب اش. البته بخاطر آروم شدن استرس هام هم میخوندم. چند وقت که گذشت بود و خودمم نمیدونستم واقعا خواص این دعا چیه و همینطوری میخوندم. تا اینکه یه شب پدر مادرم مسافرت بودند و من منتظر برگشتن اونها بودم. دیر کرده بودند من استرس داشتم اما به دلم بد راه ندادم و من صبح خب دعاهامو خونده بودم. خودم رو سرگرم تلویزیون کردم. تقریبا ۳ ساعت دیر کرده بودن. در باز شد و مامان و بابام اومدن و من خشک ام زد. اون ها تصادف خیلی وحشتناکی داشتند طوری که میگفتن معجزه است که اونها اون لحظه پیش من هستن. فردا اون روز رفتم درباره این دعا یه جستجو تو گوگل زدم دیدم این ۲ دعا و ایت الکرسی محافظ من و خانوادم شد. اگر حتی خوندی و به حاجت نرسیدی مطمعن باش این دعا ها جاهای سخت به کمک ات میان. حتی اگر اتفاق بدی هم واسه کسی بیفته شاید میتونست بدتر هم باشه. البته من ۶ ماه هست نمیدونم ولی از امروز تصمیم گرفتم مجدد هر روز بخونم.