2777
2789
عنوان

بنظرتون باردارم یا نه 🥺🙄

156 بازدید | 11 پست

سلام دوستای گلم. ممنون وقت گذاشتین

من ۳ موعدم بودم که عادت شم  و نشدم ۱۱ بی بی چک زدم منفی شد. ۱۳ بی بی زدم فکر کنم خراب بود چون بعد از چند دقیقه نشون داد منفی بعد از یه ساعت شد مثبت 

احوال کرونا تو شهر ما خوب نیست. از طرفی همکار همسرم کرونا گرفتن و ما مشکوک ب کرونا هستیم برای همین دوست ندارم راه بیفتم تو خیابون 

هیچ علائم خاصی ندارم. فقط از صب زود ببخشید شرمنده واژنم تیر میکشه. انقباض ن ها 

یه درد میپیچه ول میده

بنظرتون میشه امید داشته باشم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی پونزده روز از پریودتون میگذره؟ سابقه داشتین؟

بله سابقه داشتم. اما اینبار خیلی امید دارم چون شوهرم واریکسول داشت و نمیدونستیم تازه عمل کرده. 

اما اسفند و فرودین ۳ شدم 

ماه های قبل تا یک هفته تاخیر بوده

اگر بری پیش دکتر زنان  قشنگ مشخص میشه که بارداری یانه  اگر تهرانی برو پیش  خانم دکتر پور مطرود من خودمم برای بارداریم رفتم
پیش ایشون واقعا دکتر خوبیه شماره مطبشم بخوای می تونم بهت بدم

اگر بری پیش دکتر زنان  قشنگ مشخص میشه که بارداری یانه  اگر تهرانی برو پیش  خانم دکتر ...

قربون محبتت. متاسفانه من کرمانم 

اوضاع اینجا خییییلی وخیمه. دختر عمم پرستاره 

همش همه رو قسم میده میکه بیرون نیایین. فقط برای کارای ضروری

مخصوصا ازمایشگاه ها اوضاع بدتره. هرکس پولداره میره خصوصی هرکس نداره میره دولتی. اصلا ادغام شدن همه مشکوک و خطرناکن 

از هر ۱۰۰خونه ۸۰خونه لااقل یه فرد کرونایی دارن 

خیلی افتضاحه اینجا