2777
2789

دخترم سه سالشه تب داره سرما خورده 1ساعت دیگه میبرمش دکتر تا اون موقع چی بدم بهش کمکم کنید 🥺میترسم کرونا باشه بچم جایی نرفته که... 😔😔😔

استا داری بش بده اگه ن ی تیکه زنجبیل شنیدم بزاری زیر زبونش‌یا دستمال و سرکه و اب پاشویه کن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لزر نمیکنه پاشویه کنم؟ 😥

شاید لرز کنه 🤔پاهاشو بشور بچه تشنج نکنه خودتون از بیرون چیزی نیاوردین با کسی رفت و امد نکردین؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

خیار پوست خیار بذار رو رگ اصلی تنش دور مچ دست و پا کشاله ران

وای خداروشکر بالاخره یبار ینفر هم با شیوه تب بری مادرم موافق بود 

خدایا شکرتتتت

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم