2777
2789
عنوان

میکروبلیدینگ و بن مژه

193 بازدید | 13 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه کسی هس ک ابروهاشو میکرو کرده باشه و بن مژه زده باشه؟ رااضی هسین ؟ چقدر موندگاری داشت و چقدر رو صورتتون تاثیر گذاشت؟ ممنون میشم راهنماییم کنيد مهربونا

وزن اولیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میکروبلیدینگ انجتم دادم برای منی که ابروهام کم پشت و گرد بود عالی شد خیلی رو چهرم تاثیر گذاشت ولی ...

عزیزم شما یک ماه بعد ترمیم رفتین؟ و اینکه چقدر شد هزینش؟

وزن اولیه 

موندگاریش بستگی به پوستت داره پوست چرب زودتر پاک میشه و بن مژه چشم رو کوچکتر نشون میده من هر دو رو انجام دادم و یک خط چشم نازک هم کشیدم خیلی تغییر کردم و خوب شو چون بورم و سفيد چهره ام خیلی تغییر کرد

موندگاریش بستگی به پوستت داره پوست چرب زودتر پاک میشه و بن مژه چشم رو کوچکتر نشون میده من هر دو رو ا ...

مبارکت باشه عزیزم خط چشم تغییر رنگ نداد ک سبز رنگ بشه ب مرور زمان؟

وزن اولیه 
چ خوب مبارکت باشه گلم درد نداشت؟ چقدر شد هزینتون؟

قربانت گلم

هزینه اش بستگی به ارایشگاه داره از ۳۰۰ تا ۸۰۰ متغیر بود اون زمان حدود ۶ ماه پیش

الان احتمالا بیشتر شده

درد اولش که بی حسی داره خیلی کمه اخر بیشتر میشه ولی قابل تحمله

کل کار از اول تا اخر ۲ ساعت هست حدود ۲۰ دقیقه اثر کردن هر بیحسی زمان می بره

قربانت گلم هزینه اش بستگی به ارایشگاه داره از ۳۰۰ تا ۸۰۰ متغیر بود اون زمان حدود ۶ ماه پیش الان اح ...

مرسی عزیزدلم لطف کردی تجربتو در اختیارم گذاشتی🌹

وزن اولیه