2777
2789
عنوان

به نظرتون مشکوک نیست؟؟

2860 بازدید | 71 پست

من مشکلمو تو تاپیک قبل کامل و مفصل نوشتم 

دارم طلاق میگیریم شوهرم تو دوبار دادگاه هردوبار محکوم شد ثابت شد نفقه نمی‌داده و دفعه دوم بازم محکوم شد و بهش حبس تعلیقی دادن یعنی تو مدت تعیین شده جرمی مرتکب نشده حبس لغو میشه

تو این مدت وکیلم خیلی سرسخت می‌گفت احساسی نشی برگردی .همه ی مهریتو جهیزیتو ازش میگیریم و از این حرفا. حالا آخرین دادگاهمون دو روز پیش بود که من نرفتم وکیل رفت

شبش بهم پیام داد گفت شوهرت خیلی اصرار داره برگردی التماس کرده ک راضیت کنم.بعدم گفت چیزی که نداره بده  زندان هم ک نمیره میخوای چیکار کنی؟(شوهرم آخره حرفش گفته زندگیمون دوست دارم ولی اگه برنمی‌گرده مهریشو ببخشه طلاق میدم)

شوهرم با اینکه تو این همه مدت ازم بیخبر بود حتی دنبالم نیومد.دیشب زنگ زد برخلاف انتظارم که فک میکردم بخاطر دادگاه و مهریه ناراحت باشه شاد و شنگول بود همش می‌خندید می‌گفت اینکارا چیه برگرد

هم وکیل مشکوک بود هم شوهرم . نمیدونم دارم دق میکنم .شایدم دارم اشتباه میکنم😥😥

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6432792/اگه-عاشقش-باشید-و-خیلی-عاشقدر-وصال-زجرها-کشیده-باشیدولی-معشوقه-همان-نباشد-بیایدد?postId=189523291

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

خب الان بهترین راه برای شوهرت صلح و سازشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وکیلت رو خریدن دلبندم 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

مشکوکن.

ساده نباش.ولی اگه جای بخشش داره یکم فرصت بده 

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
خب الان بهترین راه برای شوهرت صلح و سازشه

اره دقیقا می‌دونه آدم احساسیم از در احساس وارد میشد.ولی یک درصد هم اطمینان ندارم به حرفاش

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده