2777
2789
عنوان

چرا همه چيو ميگن گناهه

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 58 پست
یکی تاپیک لیزر بیکینی زد تمام علما اومدن گفتن حرامه بعدشم ترکید

بهتربذار بترکه.اونایی ک میگن حرامه منظورم کاربرای اینجاست مراجع تقلید منظورم نیستخدای نکرده.اونا ی مشت زن شلخته هستن که میخوان کثیفیه خودشونو توجیه کنن.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ببین اصولا هر چیزی که مضر باشه رو میگن گناهه ، مثلا مشروب چون عقل رو زایل میکنه و در هنگام‌مستی فرد ...

خب براي اين موضوع چه ميشه كرد؟ 😐 ازدواج كنم بدبخت شم؟

خودم رو دوست دارم :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها تاپيك قبلي گفتم خودارضايي غسل داره يا نه بعد همه گفتن حرامه و تاپيك تركيد😐 نميشه سوال كرد

داره عزیزم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بچه ها تاپيك قبلي گفتم خودارضايي غسل داره يا نه بعد همه گفتن حرامه و تاپيك تركيد😐 نميشه سوال كرد

ببین من‌‌نمیگم‌ حرامه‌حرام نیست اینا یه‌چیزای اعتقادیه ولی معتاد این‌کار میشی و اگه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خواستی ازدواج‌کنی شاید منتونی ازش دست بکشی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌و‌ازرابطتت لذت ببری  

و خدایی که به شدت برایم کافیست هرچه بخواهم فقط از او میخواهم❤️
خب براي اين موضوع چه ميشه كرد؟ 😐 ازدواج كنم بدبخت شم؟

واقعا راهکاری ندارم ، ازدواج الکی هم به درد نمیخوره 

شعری هست که میگه گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است

گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است 

ازدواج هم باید عاقلانه و درست باشه وگرنه فرد به مشکلات مختلفی برمیخوره 

ان شاء الله که همه موفق و شاد و پیروز باشن و زندگیشون بر وفق مرادشون باشه

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

شماگناہ خودارضایی برات م م نیس

اینکہ غسلش بہ گردنت نمونہ مہمہ

خداازاولم۔آدم وھواروبرای ھم آفرید

وخدایی که بشددددت کافیست❣
شعار نده درضمن ما نمیگیم گناهه خدا میگه یکم وقت بزار قران و مفاتیح بخون اطلاعاتت بره بالا 

اون آيه از قران كه گفته گناهه رو برام بگو  در ضمن من شعاري ندادم 

خودم رو دوست دارم :)

گلم ب خاطر ضرری ک بهت وارد میشه مشکل داره و برات حرام شده

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!
لیزر بیکینی رو گفتن حرامه🥺🥺!! اون خانم وقتی حامله بشه اگر دلش نخاد شوهرش شیوش کنه باید کیو ببینه ...

میدونی به خاطر چی حرامه؟؟فکر کنم به خاطر اینه که تو اسلام نگاه کردن به عورت هم دیگه گناهه

میدونی به خاطر چی حرامه؟؟فکر کنم به خاطر اینه که تو اسلام نگاه کردن به عورت هم دیگه گناهه

بله علما توضیح دادن من رد میکنم چون برای دوران بارداریم لازمش دارم

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)