2777
2789
عنوان

این چی بود دیدم تو گوشی شوهرم😒

488 بازدید | 22 پست

اینروزا خیلی از هم دوریم حس میکنم مث قبل دور و برم نمیاد فق مواقع لازم😐 شبا ک شیفته روزام ک میاد میره اتاق میخابه ینی اصن پیش هم خواب نیستم مث بقیه زن و شوهرا  چون تو حال پیش ما بخابه بچه نمیزاره بخابه امروزم ک شانسی رفتم تو گوشیش تو تلگرامش دیدم تو یه گروه چت کرده البته نمیدونم چت واسه کی هست نوشته بود سلام و فلان بعد ادمین نوشته بود ک پیوی ممنوع شوهرم نوشته بود اومدیم تو گروه بگیم بخندیم پیوی چ صیغه ای بعد یه دختره نوشته بود صیغه ندوست دائم خوبه شوهرمم در جوابش گفته بود صیغه خوبه از دائم ادم‌سیر میشه دلم شکست  از بعدظهر فکرم خیلی درگیره بهش شک کردم  تو مجردی خیلی شیطون بوده اویل ازدواجم دیدم تو تلگرام با یکی چت کرده بود اولش بود دیگه بعد سه سال چیزی ازش ندیدم الا باز بهش بی اعتماد شدم😞

خوب من ..رویا داشته باش !رویا ک نداشته باشی زندگی سخت از گلوت پایین میره🖤💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         

میرید با هم مشاوره، گوشیش و می کوبی رو میز دکتر. میگی بین منو هرزه گردی یکی و انتخاب کن😐

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
میرید با هم مشاوره، گوشیش و می کوبی رو میز دکتر. میگی بین منو هرزه گردی یکی و انتخاب کن😐

چقد امضات خوشگله 😊

قلبم رو بشکن؛اگه دوست داری هزار بار قلبمو بشکن،به هر حال قلبم مال تو بود که بشکنیش🍂
🤐! صیغه بزنه به کمرتون ک سیر مونی ندارید 

میدونم مال این حرفا نیس ک کسیو صیغه کنه واسه یه لقمه نون جون میکنه ک میترسم 

مشاوره😏 این واسه اون یچیز سادست میگ مگه چی گفتم الکی بود بابا بعدشم نتش خاموش بود ک پیاما رو خوندم وقتی نت و روشن کردم گروهه پرید زد از خارج شد حالا نمیدونم بیرونش کردن یا خودش ترک زده یا گروه ب فنا رفته

نترس خودم ی چیزایی ازش دیدم ولی ب روش نیوردم گفتم اگ بگمش باز میاد همون کارو میکنه

اره منم فعلا نگفتم‌گفتم‌بگم رمز گوشیسو عوض میکنه میگه تو میری گوشیمو میگردی

مشاوره😏 این واسه اون یچیز سادست میگ مگه چی گفتم الکی بود بابا بعدشم نتش خاموش بود ک پیاما رو خوندم ...

دقیقا چون برا اون یه چیز ساده است برا تو اتفاقی هم ردیف خیانت باید یه متخصص بی طرف راجع بهش نظر بده. اگه نمی تونی قانعش کنی بیاد مشاوره من نظر دیگه ای ندارم

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
😓

ی بارم بم گف دیگ نبینم بیای سمت گوشیم خیلی حواست بهم هس بدم میاد از ای کارت دیگ هیچ پیشش نرفتم وقتی دور گوشیه گفتم بزار هر کاری میخواد بکنه الکی حرص بخورم واسه چی ی حرفی رو مامانم بم زد

گف بزارش ب حال خودش ماله خودته ن میبرنش ن میخورنش

😍