2777
2789
عنوان

دلم نی نی میخواد🤱🏻🤱🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 40 پست
یه دوستامم گفتن شوهرت وضعش خرابا سریع ای وی اف کن ب زور پول جمع کرد الانم تو هفت ماهه

ای جان❤️

خدا خفظش کنه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من مشکل مالی ندارم فقط بخاطر کرونا و امکانات ضعیف شهرم باید برم مرکز استان واسه همین هی عقب میوفته

و اینکه نمیخوام کسی بفهمه وگرنه خانواده شوهرم تهرانن

راحت میشد برم مام 

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسپرمش کمه و ضعیف

مثل دوست من همسرش همین مشکل داشت...قرار بود بعد ماه مبارک بره ای وی اف ..زمانیکه رها کرد متوجه شد باردار هست و اونم دوقلو 😍انشا الله خدا قسمت همه منتظرا بکنه ...عزیزم سوره شوری روز ۲۵بخون برای بچه دار شدن و یه نذر برای حضرت رقیه مثلا ۱۴مرتبه یا ۱۴ هزار مرتبه بکن

جدی؟!! همسرم خیلی بچه دوست داره بچه هارو با یه شوقی بغل میکنه و بو میکنه دلم میسوزه

انشالله به آرزوتون میرسید

آره شوهر منم مشکل داشت و نمیدونستیم اصلا خودمم تنبلی داشتم 

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
اسپرمش کمه و ضعیف

اگه میتونی عسل خالص گیر بیاری داخل هم دارچین و زنجبیل وپسته خام وگردو وهل وزعفرلن ویه دونه جوز هندی ومیخک از هرکدوم کمی بزار هم رو آسیاب که بزار داخل عسل روزی یه قاشق بخوره خیلی خوبه منم همسرم ضعیف بود با این درمان شد در کنارش هم شیر وزرده تخم مرغ محلی وعسل قاطی میکردم براش میخورد خیلی حواب داد اینو انجام بدید ان شاالله خیره

خدایا به امید خودت
عزیزدلممم انشالله خدا بهت یک نی نی خوش صورتو خوش سیرت بهت میده..منم دعا میکنم واست..خیلیا همین مشکل ...

مرسی گلم چه دعایی قشنگی کردی😍

خدا حاجت خودتم به زودی زودی بهت بده🙏🏻🙏🏻

اگه میتونی عسل خالص گیر بیاری داخل هم دارچین و زنجبیل وپسته خام وگردو وهل وزعفرلن ویه دونه جوز هندی ...

چشم حتما😘

شوهر من مسنه میترسم نتونه بچه دار شه

آره تاپیکتون رو خوندم اونبار

باهاش صحبت کن بگو دلم میخواد ازتو بچه داشته باشم و اینکه بگو هرچی عقب بیوفته رو هوش بچه تاثیر میذاره(الکی تا قبول کنه😉)

ایشالله که قبول کنه

چ جوری باردار شدین؟چقد طول کشید ؟

طبیعی ، دوبار باردار شدم تو یکسال

هر دو‌به فاصله ۴ ماه و ۶ ماه شدم

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
مثل دوست من همسرش همین مشکل داشت...قرار بود بعد ماه مبارک بره ای وی اف ..زمانیکه رها کرد متوجه شد با ...

واییی چه سوپرایزی😍😍😍😍

خدا حفظش کنه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

انشاالله میشه عزیزم😍❤

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏