2777
2789
عنوان

یه دوست داشتن احمقانه

468 بازدید | 36 پست

بچه ها من خیلی درگیری دارم با خودم 😔😔😔 هیچکسم خبر نداره ، از یه پسره خوشم میاد ک میدونم اصلا مناسب من نیست میدونم منو دوست نداره،سیگاری شدیده، دختربازه، سر و گوشش میجنبه!!

الان دیدم استوری گذاشته از رعد و برق یه صدای دختر پس زمینه اش بود اصلا یه حالی شدم! بهم ریختم!  با اینکه اون حتی بیاد پیشنهاد ازدواجم ب من بده، بخاطر گذشته اش و سیگاری بودنش قبول نمیکنم، ولی خیلی بهم میریزم میبینم‌با دخترای دیگس!

چه غلطی کنم اخه؟ مشکلم چیه؟ واقن ناراحتم از این وضع، نمیخوامم انفالوش کنم چون اصلا اون روحشم خبر نداره از این حس من، مشکل از منه و من نمیخوام صورت مسئله رو پاک کنم.

عصبانی ام از خودم، از این حماقتم،  شاید از تنهاییمه، شاید اگه کسی بیاد تو زندگیم دیگه انقد افکار احمقانه نداشته باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مشکل اصلی که داری همینه نمیخوای خودت بزاریش کنار،

صورت مسئله اصلی اونه نه احساس تو...

مثل یه تاعونه اگه زود تر دست به کار نشی کل وجودتو میگیره..

زمان همه چیزو درست میکنه ،فقد خودت باید شروعش کنی و بخوای که بشه

سر خودت رو گرم کن که وقت فکر کردن بهش نداشته باشی

سرمو گرم میکنم ولی این فکر لامصب یهو میره سمتش

من هر روووز دقیقا هر روز به فکرشم ولی اون اصلااا،  توقعی ام ندارم، دمش گرم که سرکارم نذاشته.  ولی من مشکل دارم که اینجوری ام

خب مشکل اصلی که داری همینه نمیخوای خودت بزاریش کنار، صورت مسئله اصلی اونه نه احساس تو... مثل یه تا ...

یه جای کار من میلنگه که به یه آدم نامناسب حس پیدا میکنم، درحالی که اون اصلا یه کلمه از دوست داشتن و دوستی و ازدواج و اینا حرف نزده

تصور کن اگه گفته بود باهم دوست باشیم چیکار میکردم دیگه!  درک نمیکنم این احساسمو با ۲۸ سال سن

انگار بچه دبیرستانی ام، واقعا خجالت اوره

یه جای کار من میلنگه که به یه آدم نامناسب حس پیدا میکنم، درحالی که اون اصلا یه کلمه از دوست داشتن و ...

عزیزم دوست داشتن یه ادم سنو سال نمیشناسه..ادم گیر میکنه توش ...

یکی از دوستام الان دقیقا همین مشکل تورو داره،با یه ادم نامناسب 

تاحدی که میدونست با کسای دیگه هم هست اما خب میگفت عیبی نداره کنارم باشه کافیع،اخرشم پسره ولش کرد ..خودش ضربه خورد..سعی کن از یه نقطه شروع کنی ایشالله که دل میکنی 

سرمو گرم میکنم ولی این فکر لامصب یهو میره سمتش من هر روووز دقیقا هر روز به فکرشم ولی اون اصلااا، &n ...

سعی کن از کسی دیگه ای خوشت بیاد، شاید فکرت از این منحرف شه

منم مثل تو ام از آدمای دودی و دختر باز خوشم نمیاد اتفاقا یه پسری که میگفت اهل قلیون و مشروب و این چیزاس هم بهم پیشنهاد داد ولی بعضیا هم میگن پسرا همه همینطورن اونی ک نیست دروغ میگه نمیدونم ...

چمون شده چرا سر این نرا اینقدر اعصابمون خورده بابا چ خبرموووووونه چ خبرهههههه 

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍

من از زمان مجردبم فقط عاشق پسرای کاری و دستو پادار میشدم نمیدونم چرا ازین تیپ ادما اقد بدم میومد، سعی کن کلاً طرز فکرتو عوض کنی

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

سعی کن اصلا بهش فکر نکنی و اشکالاتش رو مرتبا با خودت مرور کنی اصلا پیگیرش نباش و عکسش و فیلمش و هرچی که بهش مربوط میشه دوری کن

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

دقیقا مردا هیچ وقت قدر عشق و دوس داشتن واقعی و نمیدونن😢

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه

دقیقا 

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.