2777
2789

سلام خوبین من دوقلو دختر دارم که از حدود 18ماهگی در طول روز مدام پوشکشونو باز میکردن مینداختن یا وقتی میخواستم پوشک کنم خیلی گریه میکردن با همین روال ادامه دادن تا الان که 21 ماهشونه و الان ۵ روزه که اصلا پوشک نمیشن 

ولی تو دستشویی زیاد همکاری نمیکنن مخصوصا قل اولم تو دستشویی اصلااااا جیش نمیکنه این در حالیه که جیششو نگه میداره چون با اینکه مایعات میخوره گاهی 5تا 6 ساعت اصلا جیش نمیکنه 

تو خواب هم جیش نمیکنن کسی تجربه مشابه داره؟ چکار کنم تو دسشویی جیش کنه هر چی آب رو پاهاشون میریزم فایده ای نداره 

ولی به نظرم کنترل دارن چون گاهی تا چندساعت هم جیش نمیکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا عقیدم اینه بچه وقتی بخواد خودش یاد میگیره بره توالت لازم نیست من اصرار زیادی بکنم فقط براش توصیح میدم که ماها برای جیش و پی پی دسشویی میریم تو شلوارمون کاری نمیکنیم هر موقع اماده باشه خودش میگه وشک نمیخوام شورت میخوام 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

به نظرم زود اقدام کردی برای از پوشک گرفتن

من برای پسرم برچسب خریدم عاشق ماشین و کامیونه منم برچسب های که عکس کامیون و ماشین دارن خریدم میگم هربار جیش کنی یکی بزن تو‌دسشویی به عشق برچسب ها میومد جیش مبکرد الان تقریبا دوماه از پوشک گرفتم

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

وروجکا😄مامانم چنتا بچه فامیلو از جیش گرفت مدلش اینکه تشویق میکنه شعر میخونه اب بازی میکنه تو دسشویی میبره تو حیاط بچه رو جایزه میزاره کتاب میخونه یه کتابایی عین این کتاب مامان بیا جیش دارم عروسکایی که جیش میکنن تو دسشویی اینا

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...                 

چون دوتا هستن حتما میتونی بگیری به هم نگاه میکنن میگن 

فقط دیگه اگه گرفتی پوشک نکن چه روز چه شب چه مهمونی جایی باز کن 

دو سه روزه میگن

تشویقشون کن جایزه بخر وقتی میگن اصلا دعوا نکن 

الحمدلله رب العالمین ...

براشون برچسب بخر موقع جیششون بگو برید یکی از این برچسبارو بزنیم دیوار دستشویی

یا جدول ستاره درست کن هروقت جیششونو کردن براشون ستاره بزن بهشون بگو اگه بیشترشه ستاره هاتون براتون جایزه میخرم 

مثلا چیزی که دوست دارن

منم میخواستم باز کنم از پوشک اما اصلا نمیدونه جیش چیه هرچقد نشستم جیش نکرد باید اب بپاشم ب پاش تا جیش کنه از این به بعد 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
به نظرم زود اقدام کردی برای از پوشک گرفتن من برای پسرم برچسب خریدم عاشق ماشین و کامیونه منم برچسب ه ...

عزیزم منم دخترم ۱ ماه و نیمه که از پوشک گرفتم ولی شبا اگه پوشک نکنم گند میزنه به تختش...

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
چون دوتا هستن حتما میتونی بگیری به هم نگاه میکنن میگن  فقط دیگه اگه گرفتی پوشک نکن چه روز چ ...

الان 5روزه صبی از بس کلافه شدم حسابی دعواشون کردم ظهر دیگه می‌ترسیدن بیان