2777
2789
عنوان

ادکلن شالیز زنانه صورتی

3739 بازدید | 19 پست
هادی پرفیوم عاشق عطر و ادکلن است و به تمامی خانم ها و آقایان عزیز کمک می کند تا بتوانند و مورد نیاز خودشان را به راحتی انتخاب و خریداری کنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط شالیز صورتی میزنم هیچ وقت ادکلانمو تغییر نمیدم عاشقشم 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

عطر ادکلن شالیز زنانه صورتی Remy Marquis Shalis اصل قیمت خرید فروش عطر ادکلن شالیز زنانه صورتی رمی مارکویز مارکویس زنانه با ماندگار بالا یکی از پر فروش ترین و محبوب ترین عطر ادکلن های زنانه فرانسوی است که خانم ها و بانوان بسیار زیادی از این عطر ادکلن بی نظیر استفاده می کنند ، قیمت خرید فروش عطر ادکلن شالیز زنانه صورتی Remy Marquis Shalis اصل با نرخ عمده از طریق فروشگاه عطر ادکلن هادی پرفیوم تخصصی ترین مرکز بررسی ، انتخاب و خرید آنلاین عطر ادکلن در ایران مورد معامله قرار می گیرد.

رایحه های به کار رفته در این عطر ادکلن با رایحه خنک ، ملایم و شیرین کاملا طبیعی و اروجینال هستند که ماندگاری و پخش بوی عالی دارد ،

رایحه آغازی شامل : نت های میوه ای، کیکلامن و اسطوخودوس است که پخش بوی بالایی دارد و شادابی ویژه ای به همراه دارد.

رایحه میانی شامل : مگنولیا، گل رز و گل صد تومانی است که حس و حالی بسیار خوبی ایجاد می کند ، 

رایحه پایانی شامل : نعناع هندی، عنبر و مشک است که ماندگاری این عطر ادکلن فرانسوی را بالا می برد. 

ساختار رایحه این ادکلن شامل : میوه , گل , چای است.

هادی پرفیوم عاشق عطر و ادکلن است و به تمامی خانم ها و آقایان عزیز کمک می کند تا بتوانند و مورد نیاز خودشان را به راحتی انتخاب و خریداری کنند.

برا آقایون هم پیشنهاد بدین 

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
همیشه دنبال یه عطر یا ادکلن خوشبو بودم و هیچ وقت پیداش نکردم

خوشبو و با ماندگار زیاد 

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤

من شوهرم برام هدیه اورد اولین هدیش بود البته واقعابوی ناخوشی داره ازش بدم میاد ☹عطر چرمن ک خودش میزنه معرکس

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه