2777
2789
عنوان

سلام بچه ها یه لحظه میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 52 پست
منم باردارم مراسم‌تشیع نرفتم چون خیلی حالت تهوع دارم مادرشوهرم و شوهرمم‌میگن انقد سر این بچه زجر کشی ...

وای وای داره روزای منو می کشه تنهاش نزار😭😭 ولی هیچی نمیتونه آرومش کنه و شاید بعدش فقط تظاهر کنه خواهرت داغون میشه مثل من 😔ولی کم کم از یه جایی به بعد میگه دیگه باید زندگی کنم بخاطر بچه هاش خدا صبر بده چقدر از این جمله متنفرم😭😭😭😭

خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط سه روزه فوت شده مدام بی هوش میشه اون کرج من همدان  قراره بیان اینجام مراسم‌بگیرن

من باردار بودم که شوهرم فوت شد😭😭😭

اول اینکه خیلی زوده تصمیم برا ازدواج در ثانی سنی نداری.درست بخون فعلا موقعیتهای بهتری هم گیرت میاد

انشالله خودمم به همینا فکر میکنم

وای وای داره روزای منو می کشه تنهاش نزار😭😭 ولی هیچی نمیتونه آرومش کنه و شاید بعدش فقط تظاهر کنه خو ...

واااای خدایا خیلی سخته.....چکار کنم براش که آروم بشه حاضرم هر کاری واسش کنم تو رو خدا اگه تجربه داری بم‌بگو قراره روز دوشنبه ببینمش

من باردار بودم که شوهرم فوت شد😭😭😭

بچه ات الان خوبه خدا رو شکر‌‌‌‌‌‌...من همه بم‌میگن‌گریه نکنیا بی قراری نکنیا..آخه خدااااا مگه من سنگم نمی تونم زار زار گریه می کنم ....هیچ کسی پیشم‌نیست همه رفتن کرج‌مراسم

واااای خدایا خیلی سخته.....چکار کنم براش که آروم بشه حاضرم هر کاری واسش کنم تو رو خدا اگه تجربه داری ...

هیچ تجربه هیچ کاری خودش باید بخاد که پاشه ولی همیشه همیشه همیشه همین غم باهاش میمونه وهیچ وقت مثل قبل نمیشه بمیرم  برا خودش نه بچه هاش فقط فقط خودش

انشالله خودمم به همینا فکر میکنم

فقط تو این موقعیت عزمت جذم کن.به حرفای خالع زنکی اطرافیان گوش نده.از همه مهتر اینو بدون سرنوشت دخترت بستگی به انتخاب تو داره.پس سعی کن حدالمکان بهترین انتخابو بکنی.بقیش بسپاز به خدا

بچه ات الان خوبه خدا رو شکر‌‌‌‌‌‌...من همه بم‌میگن‌گریه نکنیا بی قراری نکنیا..آخه خدااااا مگه من سنگ ...

من گفتن بچه ات نمی مونه ولی موند خداراشکر  

من راضیم ولی خیلی دوست دارم درسمم بخونم

خوب بخون ارادت و قوی کن گلم خدا کمک میکنه ولی تنهایی مختص خداست هم بچه داری خدا رحمت کنه همسرتو خدا سر هیچ کس نیاره ولی اون بچه همیشه یه کمبود خواهد داشت اگه صلاحه بسم الله یه استخاره کن جواب تو بده 

زندگی پر از فراز و نشیبه باید بجنگی تا سر بلند بشی