سلام خانوما من شوهرم فوت شده یه هم بچه هم دارم ثبت نام کردم برا درسام چون گفتم دیگه ازدواج نمیکنم الان پسرعموی شوهرم و رفیق شوهرم بوده اومده خواستگاریم وپسر خیلی خوبی هست بنظرتون درسمو نخونم اون طوری اداره کردن شوهر و بچه ودرس خیلی سخته
درس بخونم وجواب رد بدم 👌
درس نخونم و ازدواج کنم 🤞
خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏
منم باردارم مراسمتشیع نرفتم چون خیلی حالت تهوع دارم مادرشوهرم و شوهرمممیگن انقد سر این بچه زجر کشی ...
وای وای داره روزای منو می کشه تنهاش نزار😭😭 ولی هیچی نمیتونه آرومش کنه و شاید بعدش فقط تظاهر کنه خواهرت داغون میشه مثل من 😔ولی کم کم از یه جایی به بعد میگه دیگه باید زندگی کنم بخاطر بچه هاش خدا صبر بده چقدر از این جمله متنفرم😭😭😭😭
خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه ات الان خوبه خدا رو شکر...من همه بممیگنگریه نکنیا بی قراری نکنیا..آخه خدااااا مگه من سنگم نمی تونم زار زار گریه می کنم ....هیچ کسی پیشمنیست همه رفتن کرجمراسم
فقط تو این موقعیت عزمت جذم کن.به حرفای خالع زنکی اطرافیان گوش نده.از همه مهتر اینو بدون سرنوشت دخترت بستگی به انتخاب تو داره.پس سعی کن حدالمکان بهترین انتخابو بکنی.بقیش بسپاز به خدا
خوب بخون ارادت و قوی کن گلم خدا کمک میکنه ولی تنهایی مختص خداست هم بچه داری خدا رحمت کنه همسرتو خدا سر هیچ کس نیاره ولی اون بچه همیشه یه کمبود خواهد داشت اگه صلاحه بسم الله یه استخاره کن جواب تو بده
زندگی پر از فراز و نشیبه باید بجنگی تا سر بلند بشی