2777
2789
عنوان

سلام بچه ها یه لحظه میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز به سال نرسیده من ۲۱ سالمه دخترمم ۶ ماهش برادر شوهرم گفت ج رد دادم الان این پسر اومده و میگه عذا ...

ببین خیلی زوده بنظرم درسته تو هم حق زندگی داری اما یکم زوده بعد چون بچت دختره بعد ها دردسر میشه اگ پسر بود ایطوز نبود چرا برادرشوهرتو قبول نکردی

ببین خیلی زوده بنظرم درسته تو هم حق زندگی داری اما یکم زوده بعد چون بچت دختره بعد ها دردسر میشه اگ پ ...

چون آدم خوبی نیست قبول نمیکنم هیچوقت

خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏
لبنیاتی کار میکنه درحد حقوق کارمندی

اول خوب شرایطتت رو بسنج بعد تصمیم بگیر مطمئن باش ک بعدها پشیمون نشه یاجانزنه ...خوشبخت شی الهی

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...
میتونم بپرسم چقد طول کشید دلت آروم بشه....آخه شوهر خواهر منم‌فوتوشده خواهرم خیییلی بی قراره 

آروم مگه میشه آروم شد فقط دیگه میخای ادامه زندگیتو بدی 

بعد الان خواهرت بچه داره؟

اول خوب شرایطتت رو بسنج بعد تصمیم بگیر مطمئن باش ک بعدها پشیمون نشه یاجانزنه ...خوشبخت شی الهی

نه خیلی آدم پخته ومعقولیه و با شوهرم خیلی زیاد زیاد صمیمی بودن 

یعنی زمان فوت شوهرت باردار بودی..‌وااای کرونا هم بود؟ آره..

آره عزیزم 😓

آروم مگه میشه آروم شد فقط دیگه میخای ادامه زندگیتو بدی  بعد الان خواهرت بچه داره؟

بمیرم برا دلت...دو تا بچه داره...یه پسر سه ساله...یه دختر ۱۲ ساله😭😭😭پسرش میگه بابام رفته برام شیر کاکائو بخره متتظره 

بمیرم برا دلت...دو تا بچه داره...یه پسر سه ساله...یه دختر ۱۲ ساله😭😭😭پسرش میگه بابام رفته برام شیر ...

وای بمیرم برا خواهرت فقط خودم درکش میکنم چی کشیده واقعا الان خوبه بهتره شمارم بهش بده باهام حرف بزنه

آره عزیزم 😓

منم باردارم مراسم‌تشیع نرفتم چون خیلی حالت تهوع دارم مادرشوهرم و شوهرمم‌میگن انقد سر این بچه زجر کشیدی باید مواظب خودت باشی ....ولی الان میخوا مراسم بگیرن دوست دارم برم خواهرم رو بگیرم بغل زار زار گریه کنم سه روزه فوت شده دقیقا روز شهادت امام علی