2777
2789
عنوان

اونایی که سقط داشتن بیان لطفا..

155 بازدید | 12 پست

من دوبار سقط داشتم ب دلیل تشکیل نشدن قلب.....حدود ی ساله ببخشید ولی ترشحات ندارم یا اگه دارم خیلی کمه.  آزمایش دادم هفته دیگه آماده میشه.دلیلش رو می دونه کسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بعد سقطم ترشحات دوران تخمک گذاریم خیلی کمتر شد ی وقتایی داشتما اما اکثرا نه نمیدیدم

الان ی ده روزی میشه عکس رنگی رحم انداختم اما بعد عکس تو روزای تخمک گذاریم ترشحات شدیییید داشتم این ماه ک خیلیییی تابلو حسش کردم

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
دارد مصرف کردی ک ترشحات زیاد شد

فقط آزیترو مایسین ک اونجا تجویز کردن روزی یکی میخورم ک این کپسول برای جلوگیری از عفونت احتمالی بعد عکسه

همسرت سالمه؟

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
فقط آزیترو مایسین ک اونجا تجویز کردن روزی یکی میخورم ک این کپسول برای جلوگیری از عفونت احتمالی بعد ع ...

دکترم گفت فعلا خودت آزمایش بده. آزمایش هامم کردن شد ی میلیون و پنجاه با تامین اجتماعی . مگه چ جور آزمایش

دکترم گفت فعلا خودت آزمایش بده. آزمایش هامم کردن شد ی میلیون و پنجاه با تامین اجتماعی . مگه چ جور آز ...

چه آزمایشی ازت گرفتن منم تازه سقط کردم ولی ازم آزمایش نگرفتن

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
دکترم گفت فعلا خودت آزمایش بده. آزمایش هامم کردن شد ی میلیون و پنجاه با تامین اجتماعی . مگه چ جور آز ...

دکترا ببخشیدا ببخشیدا ببخشیدا غلط کردن

حتما همسرتم آزمایش اسپرم بده اونم توی مرکز تخصصی تا جواب ازمایش بدون خطا باشه

خودتو معطل نکن من بعد سقطم رفتم پیش دکتر پدرم درومد هی امپول هی قرص سال ۹۷ سقط کردم هنوزم باردار نشدم

بعد دکتر احمقم ی ازمایش برا شوهرم ننوشت من انقد اصرار کردم اخر سر نوشت رفتم مرکز ابن سینای تهران خانوم چشمت روز بد نبینه ازمایش همسرم افتضاح بود

من نمیفهمم چرا وقتی میشه اول مرد و چک کرد و ازش خیال و راحت کرد اول میرن سراغ زن ک اینهمه دردسر داره

بنظرم دکتری درست و حسابیه ک بعد سقط یا نازایی اول بره سراغ مرد چون ب راحتی با ی ازمایش ساده میتوجه میشن ک مرد سالمه یا نه

من حتی عکس رنگیمم ب توصیه خودم دکتر نوشت برام

منم نظرم اول رو همسرم بود ب دکتر گفتم اما گفت نه اول خودت 

دکتر منم همینطور بود انقد اصرار کردم ازمایش نوشت وقتی جواب ازمایشمو دید هنگ کرده بود ولی من دیگه پیشش نمیرم