2777
2789

سلام بچه ها من عدد ان تیم ۲.۴ هست من هفته ۱۲هفته و یک روز رفتم‌غربالگری ولی سونو ۱۳هفته و یک روز نشون داد  خیلی نگرانم کسی چیزی میدونه

عشقابرام دعاکنید خونه بزرگی که دوستدارم روبخریم😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو ی اولت هست؟  خودت حساب کردی 12هفتع ای؟

بله عزیزم غربالگری اول هست طبق پریودی و یه سونو ۵هفتگی رفتم طبق اونا ۱۲هفته و یک روز بایدمیبودم ولی ۱۳هفته و یک روز نشون داد

دوست منم دوروز پیش عدد ان تی 2،9بود

دکتر گفته مشکلی نداره 

میخوای خیالت راحت شه همین امروز تا دیر نشده برو باز یه جای خیلی خوب سونو بده اوه دکتر گفت مشکلی نیس نگران نباش 

بله عزیزم غربالگری اول هست طبق پریودی و یه سونو ۵هفتگی رفتم طبق اونا ۱۲هفته و یک روز بایدمیبودم ولی ...

اگه قبلا رفتی سونو و بر اساس اون میگی 12هفتع ای 

بنظرم یه بار دیگه برو جای دیگه سونو بده 

دوست منم دوروز پیش عدد ان تی 2،9بود دکتر گفته مشکلی نداره  میخوای خیالت راحت شه همین امروز تا ...

عزیزمن من رفتم پیش داریوش دلیری کارش خیلی خوبه  پیش یه دکتربردم ک گف چون جواب ازمایشت خوبه باید وایسی غربالگری دومتو بری تایکشنبه برم پیش دکترخودم ببینم‌اون چی میگه

زیر ۳ نرماله. برای منم سنوی nt یک هفته بیشتر نشون داد. اشکالی نداره. تا یک هفته یا ۱۰ روز جلو عقب دا ...

اللن من ۱۲هفته هستم یا۱۳هفته طبق کدوم باید جلوبرم؟؟؟؟

نگران نباش زیر دونیم خوبه و بالای 3 خطرناکه. نهایت ی سلفری بدی ک مال همه ک دادن خوبه

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم