2777
2789
عنوان

شما هم باباهاتون کتکتون میزنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن😔💔

ینی دلشو نداره..

الهی ک خوب بشه

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

اجازه این کارو نده .

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

تجربه ی مرگ موقت آقایی که باهمسرش بداخلاقی میکرده ،و مهمان برنامه ی زندگی پس از زندگی بود*این آقا،باخانمش که اسمش فریبا بوده،بدخلقی میکرده،

براساس اتفاقی که(فیلم رو از اینترنت دانلودکنید)مرگ موقت رو تجربه میکنه،

تو اون دنیا با مخلوقی شبیه به گرگ ،

ولی میگه هرچقدر از وحشت اش بگم و از هیبتش بگم،نمیتونم بگم مواجه شدم،که بهم گفت چرا فریبا رو اذیت میکردی،؟

متوجه شده، اون گرگ اعمال و بداخلاقیهاش بوده،

از وقتی مجددا برگشته،میترسه سرش و بلند کنه و نگاه کنه به آسمون و دوباره اون موجود  وحشتناک رو ببینه ،

میگه هرروز از همسرم،حلالیت میطلبم ولی بازم وحشت وجودم رو گرفته،میگه حتی جرات ندارم آسمون و نگاه‌کنم ،کلاه لبه دارمیزنه،که چشمش به اسمون نیفته یه وقت اون گرگ(اعمال)اش رو،نبینه..

چیزی بش بگیم داد و بیداد راه میندازه. آبرومونو جلو همسایه ها میبره

بخاطر همین زور میگه نترس

اینبار با صدای بلندتر از خودش داد بزن دست رو من بلند نکن

اینبار نذار

بذار حس کنه پیر شده

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

تجربه ی مرگ موقت آقایی که باهمسرش بداخلاقی میکرده ،و مهمان برنامه ی زندگی پس از زندگی بود*این آقا،با ...

چقدر کار زشتی میکنید

خودتون تاپیک بزنیدخب

هر تاپیکی میرم این کامنت رو گذاشتید 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی