2777
2789
عنوان

فک میکنم زشتم ولی

155 بازدید | 7 پست

ولی واقعا نیستم 

این فکره داره خطرناک میشه برام حتی وقتی کسی ب چهرم نگاه میکنه معذب میشم 

اصلا بدون ارایش بیرون خونه نمیزنم چون واقعا حس زشتی افتضاحی بهم دست میده 

خیلی دارم اذیت میشم نمیدونم چیکار کنم واقعا خسته شدم از این زندگی

نظری . راهکاری . چیزی دارید؟

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

شما زشت نیسی بس بقیه عمل کردن ارایش میکنن حس زشتی بهت دست داده مگر نه قدیما ده نفر خشگل بود هیج کس حسودی نمیکرد و میگفت خب خدادی خشگله.الان بسکه عمل اینا میکنن عملا زشتی وجود نداره جز اونایی که اینکارا نمیکنن.هر کی باشه حس بدی بهش دست میده.مگر اونایی که ذاتا تو این باغ نیستن.پس شما هم هرکاری در جهت بهبود قیافت از دستت بر میاد انجام بده.چه خوشمون بیاد چه نیاد جامعه ما ظاهر بین هست 

شما زشت نیسی بس بقیه عمل کردن ارایش میکنن حس زشتی بهت دست داده مگر نه قدیما ده نفر خشگل بود هیج کس ح ...

اره واقعا حرفاتون منطقی بود 👌

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اعتماد به نفستو ببر بالا باور کن که تو زشت نیستی تو خودتی خود خودت اگه خودتو دوست داشته باشی و واسه خودت ارزش قائل بشی مطمئن باش بقیه هم واست ارزش زیادی قائل خواهند بود پس باور کن که تو بهترین هستی چون واقعا هستی اگه که ارزش خودتو بدونی و واقعا درکش کنی

جالبه که حدسای ترسناکم همیشه عملی میشن😑
عزیزم اعتماد به نفستو ببر بالا باور کن که تو زشت نیستی تو خودتی خود خودت اگه خودتو دوست داشته باشی و ...

مرسی عزیزم واقعا خیلی خوبه که ادمای مهربونی مث شما وجود دارن و به ادم اعتماد ب نفس میدن🥺💋

واست دعا میکنم ب هرچیزی بخوای برسی نازنینم💚

مرسی عزیزم واقعا خیلی خوبه که ادمای مهربونی مث شما وجود دارن و به ادم اعتماد ب نفس میدن🥺💋 واست دع ...

ممنونم قشنگم تو خیلی مهربونی عزیزم💋💋😍😍😍🥰💞💖💚🌸🌲🍀🌿💚💞🥰😍

جالبه که حدسای ترسناکم همیشه عملی میشن😑
ممنونم قشنگم تو خیلی مهربونی عزیزم💋💋😍😍😍🥰💞💖💚🌸🌲🍀🌿💚💞🥰😍

😍💋از تو بیشتر نه