2777
2789
عنوان

گردنم کبود شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 59 پست
مال گردبند بود؟؟؟؟؟

نمیدونم ولی سه ساله دارمش چرا تاحالا اینجوری نشده

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
نخیرم شماها باید منو یادتون بمونه که گول نخورید این تست حافظست 👻😎

من یادم مونده بودو گول نخوردم😁😁

هرچند ک قبلا چندین بار گول اون کسی ک از امضات تعریف کرده رو خورذم🤣

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نونونونو😂😐 نمیرم 🤨مامانم هی داره میگ خدایا این دختر من چرا انقد بدبخته🤣🤣🤣

😂😂

گردنتو بگیر خودتو بزن ب غش یکم اذیتش کن😂😂😂😂

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
من زیور الات بدل بندازم بدنم کبود میشه شما این کارو نکردین؟

ن رنگ ثابته تاحالا اینجوری نشدم 😢

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
جدی چه خطری من اکثرا بدنم کبود میشه

دلايل مختلفى ميتونه داشته باشه يكيش ميتونه كمبود پلاكت خون باشه از يه حدى كمتر باشه خطر مرگ داره البته دليل كبودى بايد بررسى بشه بى درد و بى دليل خوب نيست 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
بعضی ها وقتی تو خواب بترسن بدشون کبود میشه خواهر من موقع خواب بترسه  رون های پاش تیکه تیکه کب ...

خدایا😢 ن تاحالا اینجوری نشدم نمیدونم چم شده دارم میمیرم از نگرانی😭نمیرم‌ ی موقع

همین الان به یکی خبر بده  خدایی نکرده ممکنه جدی باشه  میتونه خونریزی داخلی و پارگی مویرگ ...

سرطان خون هم چشم بد به دور زبونم لال یکی از علائمه

شما ورزش نکردی تو چند روزه اخیر؟! 

گرفتگی عضلات نیس احیانا؟! 

رگ های واریسی چی؟ 

ن رنگ ثابته تاحالا اینجوری نشدم 😢

برا من فرقی نداره رنگ ثابت باش یا .... ولی اگ جای گردنبندت کبود شده شاید برای اون باش

ولی درکل اینجا چیز درستی دستگیرت نمیشه بزن تو نت ببین دلایلشو چی نوشته

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️