2777
2789
عنوان

به نظرتون پرخوری عصبی دارم یا از روی هوسه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 30 پست
تنها میمونی تا صبح استاتر چه سخت

آره🙁همیشه شیفت نیست ولی خب پیش میاد. منم خودمو با کارای هنری سرگرم میکنم نفهمم چجوری میگذره😑و البته با غذا خوردن😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم چه قدر سخت😓 البته منم بیشتر نونی هستم.

ن من قبل از حاملگی برنج زیاد میخورم کلا روز و شب برنج میخوردم ولی تو بارداری نمیدونم چیه کلا بدم میاد

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

منم قدرت اينو دارم كه يه هفته ناهار و شام قرمه سبزى بخورم خسته نشم پرخورى عصبى هم ندارم 

بخدا نگران شدم آخه الانم ولم کنن میرم قرمه سبزی میخورم. یعنی قشنگ هر چند ساعت یکبار میتونم قرمه بخورم بدون اینکه زده بشم😑😑😑

ن عزیزم بخاطر خوشمزه بودنشه منم واسه شام قرمه سبزی درست کرده بودم برای سحری هم نگه داشتم با این ک سی ...

تعجب کردم همه همینو گفتن اینجا😂فکر میکردم فقط من اینجوری هستم

آره🙁همیشه شیفت نیست ولی خب پیش میاد. منم خودمو با کارای هنری سرگرم میکنم نفهمم چجوری میگذره😑و البت ...

شبا چطوری میخابی بچه هم داری  من شوهرم گاهی اوغات ۵صبح میره سر کار از ترسم تا ۷صبح که هوا روشن بشه نمیخابم

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
شبا چطوری میخابی بچه هم داری  من شوهرم گاهی اوغات ۵صبح میره سر کار از ترسم تا ۷صبح که هوا روشن ...

نه بچه ندارم. معمولا نمیخوابم شبایی که نباشه. مثل الان. بعدازظهر خوابیدم الان بیخواب شدم. دیگه چکار میشه کرد یه جوری باید سر کرد☺

نه بچه ندارم. معمولا نمیخوابم شبایی که نباشه. مثل الان. بعدازظهر خوابیدم الان بیخواب شدم. دیگه چکار ...

اوف مثل منی پس شما

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇