delda مدیر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 1405 عنوان به نظرتون پرخوری عصبی دارم یا از روی هوسه😭 | مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 30 پست امشب شوهرم شیفته. منم تنهام. امروز قرمه سبزی پخته بودم. شام ناهار خوردمش. شامم خوردم. اما باز یهویی الان دلم خواست رفتم خوردم😐😐😐😐 به نظرتون پرخوری عصبی دارم؟ خیلی هم قرمه دوست دارم. معمولا در مقابلش خیلی ارادمو از دست میدم😑😑😑 1400/02/17 | 04:13 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delda مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 1405 تنها میمونی تا صبح استاتر چه سخت آره🙁همیشه شیفت نیست ولی خب پیش میاد. منم خودمو با کارای هنری سرگرم میکنم نفهمم چجوری میگذره😑و البته با غذا خوردن😂
delda مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 1405 قورمه سبزی باشه ادم هی دلش میکشه بخوره🙄😍 خب خداروشکر فکر کردم مریض روحی روانی پیدا کردم😂
delda مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 1405 ن قرمه سبزی رو همه روست دارن...من حاملم کلا از برنج بدم میاد و هرنوع خورشتی سه ماهه لب به برنج ... وای عزیزم چه قدر سخت😓 البته منم بیشتر نونی هستم.
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 خب خداروشکر فکر کردم مریض روحی روانی پیدا کردم😂 😂😂😂 ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
آراممممم عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 5857 وای عزیزم چه قدر سخت😓 البته منم بیشتر نونی هستم. ن من قبل از حاملگی برنج زیاد میخورم کلا روز و شب برنج میخوردم ولی تو بارداری نمیدونم چیه کلا بدم میاد یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀
delda مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 1405 منم قدرت اينو دارم كه يه هفته ناهار و شام قرمه سبزى بخورم خسته نشم پرخورى عصبى هم ندارم بخدا نگران شدم آخه الانم ولم کنن میرم قرمه سبزی میخورم. یعنی قشنگ هر چند ساعت یکبار میتونم قرمه بخورم بدون اینکه زده بشم😑😑😑
ghlbanooo عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 603 ن عزیزم بخاطر خوشمزه بودنشه منم واسه شام قرمه سبزی درست کرده بودم برای سحری هم نگه داشتم با این ک سیر شده بودم دوباره خوردم😁 بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود ❤
delda مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 1405 ن من قبل از حاملگی برنج زیاد میخورم کلا روز و شب برنج میخوردم ولی تو بارداری نمیدونم چیه کلا بدم میا ... ای بابا😓
delda مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 1405 ن عزیزم بخاطر خوشمزه بودنشه منم واسه شام قرمه سبزی درست کرده بودم برای سحری هم نگه داشتم با این ک سی ... تعجب کردم همه همینو گفتن اینجا😂فکر میکردم فقط من اینجوری هستم
ghlbanooo عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 603 تعجب کردم همه همینو گفتن اینجا😂فکر میکردم فقط من اینجوری هستم ❤🌷🌷🌷😁 بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود ❤
آهوآرام عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 15969 آره🙁همیشه شیفت نیست ولی خب پیش میاد. منم خودمو با کارای هنری سرگرم میکنم نفهمم چجوری میگذره😑و البت ... شبا چطوری میخابی بچه هم داری من شوهرم گاهی اوغات ۵صبح میره سر کار از ترسم تا ۷صبح که هوا روشن بشه نمیخابم خدایا 😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
delda مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 1405 شبا چطوری میخابی بچه هم داری من شوهرم گاهی اوغات ۵صبح میره سر کار از ترسم تا ۷صبح که هوا روشن ... نه بچه ندارم. معمولا نمیخوابم شبایی که نباشه. مثل الان. بعدازظهر خوابیدم الان بیخواب شدم. دیگه چکار میشه کرد یه جوری باید سر کرد☺
آهوآرام عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 15969 نه بچه ندارم. معمولا نمیخوابم شبایی که نباشه. مثل الان. بعدازظهر خوابیدم الان بیخواب شدم. دیگه چکار ... اوف مثل منی پس شما خدایا 😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇