2777
2789
عنوان

فال

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 89 پست
نه گلم کسی چیزی نمیگه الان..اما خودم حسم بیشتر روجداییه..همونطور که گفتین شک دارم که بخواد درست یشه ...

ورقا خورشید در حال طلوع رو اوردن

همه جیز دست خودتونه

درحال حاضر زندگیتون واقعا سیاه و تاریکه و غم و غصه دارید ولی اگر بخواید هر دوتون میتونید بهبودش بدید

ورق مدیتیشن

ببسنید شما نیاز به ارامش دارید اگر ک بخواید رابطه رو درست کنید

ببین ارامشت از جه راهی ب دست میاد

صحبت کردن با خدا ؟ اگر اره حتما خودتو با صحبت کردن باخدا خالی کن و یه سری قول و قرار بزار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورقا خورشید در حال طلوع رو اوردن همه جیز دست خودتونه درحال حاضر زندگیتون واقعا سیاه و تاریکه و غم ...

ممنونم..فقط بهم بگو الان در حال خیانته و به من.میگه برگرد یا اینکه دیگه کلا جدا شده؟ و امکان خیانت دوباره هست؟

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..

حالا اینکه شما ج تصمیمی باید بگیرید

رابطه تون خیلی سرد شده واقعا

رو در رو ک اصلا نمیتونید باهم صحبت کنید و حرف از درست شدن رابطه و فرصت بزنید

ولی هردتون دارید ب این فکر میکنید ک میشه فرصت داد ؟

کارتا ب شما میگن بخاطر عشق(عشق ب فززند یا همسر خودتون میدونید دیگ)  امیدی داشته باشید ب بهبود

ممنونم..فقط بهم بگو الان در حال خیانته و به من.میگه برگرد یا اینکه دیگه کلا جدا شده؟ و امکان خیانت د ...

دارم‌میگم بهت دیگه

کلا ن تو میگی برمیگردم

ن اون میتونه بهت بگه

هر دوتون لجبازید

کارتا میگن باید ماسک رو بردارید هردوتون اگر ک میخواید همه چی درست بشه

و قبل از اینکه وارد رابطه بشید باید باخودتون مشخص کنید ب  چ هدفی میخواید ب خودتون فرصت بدید ؟

ب این هدف ک برد داخل زندگی و دوباره منتظر شید ازش خطا ببینید ک جدا بشید ؟

و یا اینکه سعی کنید تا جایی ک به شما مربوطه همه چی رو از طرف خودتون اوکی کنید و خوب و مهربان و گرم برخورد کنید از طرفتون هم بخواید باهاتون همینطور باشه

فرصت ب این معنا نیست ک پاتو بزاری داخل خونه

فرصت ینی اینکه هردتون تلاش کنید برای بهیود رابطه

و کارتا میگن بله میتونید ب بهبود امید داشته باشید

دارم‌میگم بهت دیگه کلا ن تو میگی برمیگردم ن اون میتونه بهت بگه هر دوتون لجبازید کارتا میگن باید ...

ممنون ازت گلم...میتونی اگه وقت داری برای اعتیاد و کارشکه سرکار درست حسابی نمیره هم بهم بگی؟ ببخشید واقعا

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
عزیزم این کلا یه فال جداگونه میشه ک باید از ورقای دیگه ای استفاده کنم

باشه عزیزم خیلی لطف کردی خیلی ازت ممنونم.برات صدتا صلوات میفرستم ..انشاالله به حق این ماه عزیز همیشه از خوشحالی بخندی 💖💖💖

یوتیوب رو دانلود کن کاری نداره ک ی ف یلتر شکن هم نصب کن سرچ کن یاسمین ت اروت انلاین فالای تاروتش ...

با صدتا فیل تر شکن تا حالا رفتم نشده

عزیزم میشه برای منم بگیری لطفا؟  

هر وقت که تونستید