2777
2789
عنوان

فال

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 89 پست
علاوه بر سرد بودن شما و لجاجت شما غرور و خودخواهی همسرتون هم دلیل خیانت ها بوده من الان میخوام ورق ...

😪منم خیلی دلم میخواد بدونم با کسی ک دوسش دارم ازدواج میکنم

عَسَى اللَّهُ أَنْ يَجْعَلَ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الَّذِينَ عَادَيْتُمْ مِنْهُمْ مَوَدَّةً ۚ وَاللَّهُ قَدِيرٌ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ     لطفا به نیت من بخونید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته

تاثیر اطرافیان و دوستان زیاد دیده میشه

انگار یک شخصی این افراد یا فرد رو معرفی کرده ب همسرتون

ینی اینطوری نیوده انگار ک همسرتون دنبال شخصی باشه

شاید توی یک جشن و یا یک محیط دیگه فرد رو به همسرتون معرفی کردن و گفتن بهشون ک حتی میتونی با این خانم ازد کنی و خانم شمارو حمایت مالی هم میکنن

فک میکنم نگه داشتن بچه شاید دلیلی باشه برای عدم پرداخت مهریه یا یک موضوع مالی ک مربوط ب شماست

ولی الان ورقا پشیمونی نشون میده انگار همسرتون پشیمونه و یجورایی داره از زندگیش با نگه داشتن بچه دفا ...

ببخشید میپرسم پشیمونی دائمیه یا موقت چون چهار,ساله همینطوریه...بعدش اینکه اگه با این خانم کات کنه دوباره سمت کسی نمیره؟

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
ببخشید میپرسم پشیمونی دائمیه یا موقت چون چهار,ساله همینطوریه...بعدش اینکه اگه با این خانم کات کنه دو ...

ورقا اینو نشون میدن ک همسر شما یجورایی توهیمه

ینی خیلی ب حسس ششمش اعتماد داره

کلا چشماشو بسته و با حدسیات ی سری کارا رو انجام میده

انگار هم‌حق خودش میدونه ک زندگیشو نگه داره هم حق خودش میدونه ک آپشنایی جز شما داشته باشه اما یه حس نارضایتی میبنم اینجا در مورد رابطه هایی ک داشته 

انگار حواب یه سوالشو پیدا کرده

یجوری ک انکار اون چیزی ک دقیقا میخواسته از این رابطه ها بهش داده نشده

عزیزم میشه لطفا جواب بدی؟

گلم ایشون گفتن وسطت ایپیک کسی پیام نده تا فال منو کامل بگیره...تایپیک شما هم میان💖

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
ببخشید میپرسم پشیمونی دائمیه یا موقت چون چهار,ساله همینطوریه...بعدش اینکه اگه با این خانم کات کنه دو ...

خیلی کورکورانه وارد رابطه ها شده

یه سری دلایل بیخود واسه خودش میاره اما هیچ توجیهی نداره

واقعا خودشم نمیدونه داره چیکار میکنه

گلم ایشون گفتن وسطت ایپیک کسی پیام نده تا فال منو کامل بگیره...تایپیک شما هم میان💖

با اینکه کورکورانه خیانت کرده اما بازم میدونه در حق شما بد کرده و ثلب شمارو شکسته شما رو ادم لجباز اما مهربونی میدونه بخاطر انگار دنبال فرصته چون ورق کاپ عشق اومده و میخواد جبران کنه

با اینکه کورکورانه خیانت کرده اما بازم میدونه در حق شما بد کرده و ثلب شمارو شکسته شما رو ادم لجباز ا ...

گلم رابطه ی ما دوام داره؟ نکنه برم دوباره برگردم خونه پدرم چون دیگه آبرویی برام نمونده؟ اهل وفا هست از این به بعد؟ چون اعتیادم داره انگار... یا تهش جداییه؟

یه نفر بهم گفت ستاره هاتون جفت نیست