2777
2789

وارد به حلیم=حلیم پز حرفه ای    

بسم الله .شادی دل حضرت فاطمه ی زهرا صلوات بفرستین. همیشه خیالت راحت باشه که تنها نیستی و خدا هست . همیشه یادتون باشه مهم آخرته که ابدی و جاودانست و باید برای اون تلاش کنیم و تا میتونیم عبادتای رنگارنگ و مختلف و خوب جمع کنیم و انجام بدیم. همیشه یادتون باشه حق الناس رو خدا نمیبخشه مگر اینکه رضایت اونی که حقش خورده شده رو بگیرین . پس مواظب باشین تا انواع حق الناس ها رو که خیلیاش مادی نیست مثل زود قضاوت کردن و دل شکستن و ... رو انجام ندیم . همیشه حواسمون باشه که حواسمون به خدا و امام زمان باشه . سلامتی و فرج آقا امام زمان صلوات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی وارد نیستم ولی خب بلدم

اول اینکه ظرف هر چی بزرگتر ببهتر

دوم کف روش رو حتما بگیر

حتما گندم نم کن

مقدارهاشم از تو نت بزن.من چشمی میریزم

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان
اندازه چندنفردرست کردی.چجوری درست کردی


برا هفت نفر...

گندم پوست کنده رو از روز قبلش خیسوندم.ظهر ساعت12زیرشو روشن کردم.یه قالب کره 50گرمیم زدم بهش.قلمم از شب گذاشته بودم خوب عصارش دراومده بود ریختم توش.بعد 2ساعت ک آروم میجوشید ی تیکه گوشت زدم بهش قشنگ تا 7پخت.بعد ریش ریش کردم و ریختم توش.بعدش با همزن برقی افتادم ب جونش...چن دیقه هم زدم.گوشکوب برقی بهتره ها ولی من نداشتم.بعدم زیرشو خیلی کم کردم تا 8و نیم ک افطاره

میشه یه صلوات برا اجابت حاجتم بخونید ممنونتون میشم🙇😔

عزیزم من اینجور درست میکنم 

بلغور گندم با اب و یکم نمک میزارم رو شعله ملایم 

تو ظرف بزرگ و نچسب 

بعد چند دقیقه یکبار باید هم بزنی 

تو یه ظرف دیگه هم مرغ یا گوشت قرمز یا بوقلمون بریز با اب بزار بپزه 

هر وقت ظرف بلغورها ب اب احتیاج داشت از اب مرغها بریز و هی بلغور هارو هم بزن 

تا چند بار از اب مرغ ها ب حلیمت اضافه کن 

بعد ک گوشتات پختن ریش ریش کن و بریز تو حلیم و هی هم بزن باید شعله ملایم باشه

این دستور عالییی میشه بعدش موقع پخش تو ظرف ک ریختی کمی کره بریز روش و با دارچین تزیین کن و ما حلیمو با شیره انگور و دارچین میخوریم 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792