عزیزم من اینجور درست میکنم
بلغور گندم با اب و یکم نمک میزارم رو شعله ملایم
تو ظرف بزرگ و نچسب
بعد چند دقیقه یکبار باید هم بزنی
تو یه ظرف دیگه هم مرغ یا گوشت قرمز یا بوقلمون بریز با اب بزار بپزه
هر وقت ظرف بلغورها ب اب احتیاج داشت از اب مرغها بریز و هی بلغور هارو هم بزن
تا چند بار از اب مرغ ها ب حلیمت اضافه کن
بعد ک گوشتات پختن ریش ریش کن و بریز تو حلیم و هی هم بزن باید شعله ملایم باشه
این دستور عالییی میشه بعدش موقع پخش تو ظرف ک ریختی کمی کره بریز روش و با دارچین تزیین کن و ما حلیمو با شیره انگور و دارچین میخوریم