2777
2789

اره خیلیا سالم اومدن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ... اکثر ان تی های بالا رو میفرستن واسه آمینو ولی عدد ان تی  دلیل نمیشه ... چرا راه دور برم ان تی خودم ۲/۱ بود حتی لب مرز هم نبود ولی دکتر گفت اگه مشکل مالی ندارین بجای غربالگری سلفری بدین خیالتون راحت باشه که متاسفانه های ریسک شد و بقیه داستانم پیش اومد .  اون روز که من رفتم واسه آمینو حدودا ۱۴ نفر آمینو شدیم که اکثرشون عددشون از من بالاتر بود متاسفانه واسه من نتیجه بد بود و خداروشکر اون سیزده نفر مشکلی نداشتن نگران نباش اصلا .‌‌.. من خیلی راجع به این موارد تحقیق کردم حتی با ان تی چهار یا پنج هم بوده که بچه هاشون سالم باشن ... ولی من با ان تی ۲ مشکل داشتم ... اصلا معیار معتبری نیست ... میدونم بالاخره آدم استرس داره این روزا رو ولی امیدت به خدا باشه و بسپار به خودش انشالله که چیزی نیست و بسلامتی نی نیت میاد بغلت ... خداوند هر چی که برامون مقدر  کرده باشه بالاخره اتفاق می افته ... از ته دلم دعا میکنم تو این مورد خدا تقدیر شما رو قشنگ تر از تبدیر من نوشته باشه دوست خوبم  ... عاجزانه از خدا خواستم هیچ مادری دردی ک من کشیدم رو تحمل نکنه بخصوص شما 😔🙏 انشالله خبر خوب سلامتی نی نیتون که رسید به ما هم بگین تا با هم خوشحالی کنیم ... انشالله 

سلام عزیزم ... اکثر ان تی های بالا رو میفرستن واسه آمینو ولی عدد ان تی  دلیل نمیشه ... چرا راه ...

عزيز دلم خيلي خوشحال شدم كه برام پيام گذاشتي اومده بودم تاپيكاتو خوندم و اشك ريختم خواستم بهت پيام بدم ديدم بايد اول درخواست دوستي بدم تا پيام خصوصي برات بياد اومدم ديدم قبول كردي و برام پيام گذاشتي التماس دعا ازت داشتم ديدم خودت از دلم آگاهي و برام دعا كردي اشك از چشمم سرازير شد الهي براي قلبت بميرم براي مامانم تعريف كردم داستانت رو مامانم دعات كرد و گفت اين پسري كه از دست دادي شفاعتت ميكنه روز آخرت انشالله و انشاالله صاحب فرزند سالم و صالح ميشي من از ته دلم با دل غمگينم برات دعا كردم خدا جواب دل بزرگتو بده دختر به نظر من تو كامل پاك شدي و بي گناهي و مثل يه فرشته اي تورو به خدا يادم باش و برام بازم دعا كن من خبر بچمو بهت ميدم فردا پس فردا جواب فوريش مياد قلب و روحت رو مي بوسم عزيزم 

عزيز دلم خيلي خوشحال شدم كه برام پيام گذاشتي اومده بودم تاپيكاتو خوندم و اشك ريختم خواستم بهت پيام ب ...

ممنون عزیز دلم بابت دعای قشنگت ... از مامان مهربونت هم تشکر کن ... چشم حتما دعات میکنم سر نمازم ... به حق همین روزا و به حق حضرت علی ؛ کوچولوت سالمه و به زودی میاد به آغوشت ... انشالله خدا جواب دعاهامونو میده ... نگران نباش اون خیلی بزرگه ... همسرم از اقوام سردار سلیمانیه و الان تو شهر سردار زندگی میکنم میرم سر مزارش حتما دعات میکنم ... مطمئنم هممون به زودی با یه خبر خوب از سمتت خوشحال میشیم ... لاتَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ 🙏إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ🙂❤️

ممنون عزیز دلم بابت دعای قشنگت ... از مامان مهربونت هم تشکر کن ... چشم حتما دعات میکنم سر نمازم ... ...

سلام زينب جان قربون مهربونيت برم عزيزم ممنونم ازت براي دعاهات من از اون روز كه پيامتو ديدم دائم تو فكرتم براي دوستام تورو تعريف كردم همه برات دعا كردن بهشون گفتن تو چقدر دختر قوي اي هستي و يه درس بزرگ به همه ما دادي خانم فاطمه زهرا دست گيرت باشه و يار و ياورت در زندگي انشاالله به زودي خداوند انقدر به تو عطا كنه كه راضي باشي

دعاي من اينه براي تو

ميخوام بهت خبر خوش بدم جواب اوليه اومد سالمه خداروشكر 😭😭😭💖💖💖

سلام زينب جان قربون مهربونيت برم عزيزم ممنونم ازت براي دعاهات من از اون روز كه پيامتو ديدم دائم تو ف ...

ای جانه دلمممم ❤️❤️خدارو هزاران مرتبه شکر ...قربونش برم که اینقد زود جواب میده خداشاهده لبخند رو لبام نشوندی ... الهی که هم خودت و هم نی نی قشنگت عاقبت بخیر باشین و سلامت و خوشبخت 

ممنون که خبر خوب رو بهم دادی و منم تو این حال قشنگ سهیم کردی ... تو خیلی بهم لطف داری التماس دعا دارم و از آشناییت خوشحال شدم عزیز دلم ... از اینجا به بعد استرس رو بذار کنار و فقط به فکر حال خوب خودت و تودلیت باش ... منم دعا کن هر جا دستت به دعا بلند شد بازم الهی شکر 🙂❤️ 

در پناه خدا باشین هر جفتتون ❤️