2777
2789
عنوان

لطفا بیایین 😭😭

205 بازدید | 8 پست

سلام به همه میشه اگه وقت دارین برا خوب شدن دخترم حمد شفا بخونین خیلی سرفه داره من خودم کرونا گرفتم فکر کنم بچمم گرفته ازمن 

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤

دکتر بردم داره دارو میخوره ولی خیلی سرفه داره وشبم خواب راحت نداره دعا کنین امشب راحت بخوابه وسرفه اش خوب بشه 

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤

ازتون میخام دعا کنین برا دخترم 😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا بچه منم دعا کنین گناه داره هنوز ماه دیگه میشه دوساله 

الاهی ک بحق قران خدا ب شما ودخترت سلامتی عنایت کنه..وبلاهارو ازتون دور کنه..بخور پیاز بده بهش..اگه سرفه هاش خشکه بهش چهارتخم باعسل بده اروم میشه.ابلیمو وعسل روزی ۳بار بهش بده.انزروت یا شیکرتغار بگیر یک چهارم قاشق مربلخوری تو ابجوش حل کن تو نصف لیوان همونو تا شب هردفه هی یه دوقاشق بهش بده.انشااالله خوب میشه