2777
2789

دوستان من 5 ساله ک ازدواج کردم بچه هم دارم 

من از دوران مجردیم ترشحات سفیدی داشتم و 

ازدواج که کردم بیشتر شد

دکتر رفتم  پماد هم سه دوز مختلف استفاده کردم ولی فایده نداشت

امروز شوهرم حالش بد شد از بوی عفونتم ببخشید که واضح صحبت میکنم شما هم مثه خواهر منین

خیلی دارم اذیت میشم خواستم بگم تجربیاتتون رو بهم بگین چطور خوب شدین من که هر چی رفتم دکتر نتیجه ندیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بچه ها

اون تاپیکه که رمان یه دختر تهرانی با پسر ترکمن گزاشته بود گمششش کردممم

یکی پیداااش کنه برااام😭😭😭

اگه عدد تعداد پستم یه چیز باحال شده بود، اسکرین بگیرید برام بفرستید🤪😁💜 تیکر مال کنکورمه💜

لباس زیر به هیچ وجه نپوش

دسشویی میری خودتو خشک کن بعدم ژیلت برای موهای بیکینی استفاده نکن با پودر ای موبر بزن، واینکه تند تند حموم کن مترونیدازول بخور 12 ساعتی اگه بچه شیر نمیدی 

برای شادی روح پدر و مادرم لطفا صلوات بفرستین   
پونه و گل پنیرکی دم کن بخور  جوش شیرین بریز تو آب گرم بشین توش

سرکه تو اب چطوره؟

هفته ای چند بار استفاده کنم؟

من سرکه کل هفته استفاده میکردم عفونتم بیشتر شد رفتم دکتر گفت به خاطر همین استفاده زیاد یه نوع عفونت دیگه گرفتی

ببین بهترین درمان همون ویزیت دکتره ک خب حالا ک اینو انجام دادی اینکارم تست کن 

ترشحاتت اگ سفید و حالت پنیرکه عفونت قارچه ک میتونی بشینی تو تشت اب گرم و جوش شیرین یه ۲۰دقیقه ت  یه هفته ۳بار بشین ایشالا ک خوب بشی بعدم یروز درمیون ک میری حموم با ژل شستشو بانوان بشور حتما بعدم همیییشه بعد دسشویی خودتو خشک کن 

اگ میتونی تو خونه شورت نپوش یا اگ پوشیدی اصلا نزار خیس بشه زود ب زود عوض کن

چجوری استفاده کنم

سیرو پوست بکن بدون اینکه زخمی شه نخ و سوزن رو از وسطش رد کن بلند بگیر مثه شیاف بفرست بره داخل واژنت شب تا صبح بمونه صبح نخو بکش بیاد بیرون دوباره شب بعدی  سرسه شب عفونتو خشکومیکنه

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد