2777
2789

من داشتم سبزی پاک میکردم دیدم شدم بعد کلی رفتم حموم هر ۱ ساعت میرفتم حموم به خاله ام گفتم خاله هر سال ی بار میشم؟ نمیدونستم چیه و خیلی درد کشیدم

💫دل مرنجان ک از هر دل ب خدا راهی است💫

ویییییییی من ی بچه فوق العاده شلوغ بودم😑😑😑ی ساعت قبل اینکه پری بشم از پنجا پله هی میپریدم هی میپریدم 

بعد ی ساعت پری شدم ی خونی ازم رفت حس میکردم شلنگ وصله بهم رنگم شده بود زرده زرد بیچاره بابام و داداشم چقد برام کمپود البالو گرفتن کیف کردم ولی خوب وضعم وخیم بود از جام بلند نشدم هفت روز😂😂😂

ما لبخندی هستیم که به بغض الوده شده 🙃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ده سالگی اوج رشد وبلوغ شدم🥴😭

الهی چقد زود🥺💔

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

۱۵سالم بود

خواهرم زایمان کرده بود خونش بودیم

یهو درده عجیبی گرفت زیده دلم که فک کردم به خاطره خوردنه زیاد لواشکه

بعد رفتم دستشویی دیدم پریود شدم اینقدر گریه کردم اینقدر خودمو زدم

به خواهرم گفتم زود پریود شدم هنوز جا داشت تو ۱۷ سالگی میشدم

خواهرم ی نگاه😕😨ایتجوری کرد و بعد خندید

خییلی بده پریودی خییلی

پریود.خر.است#  

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
منم اولین ماه رمضونی که پریود بودم جلو بابام وانمود میکردم روزه ام😂

خوبه ادم سحری بخوره - فردا هم صبحانه و ناهار😂😂😂فقط بابای من میگفت چرا بعضی وقتا بیحالی بعضی وقتا انقدر شاد و شنگولی و یه نمه ب روزه بودن و نبودنم شک کرده بود

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
باشه خدافظ😜🖖

بای بای 😂👋🏼

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

تو عقد بودم که شوهرم اومد پیشم رفته بودم دستشویی خودمو خشک نکرده بودم دیدم پریود شدم بهش گفتم خورد تو ذوقش از یه لحاظم بچه بودم فکر میکردم پرده ام رو زده خون اومده چون موقع پریودیم نبود  😂😂😂 چقدر ساده بودم 

بعد به مامانم گفتم پریود شدم چون نوار بهداشتی باید میرفتم میگرفتم مامانمم بهم شک کرد 😅😂 بعد فهمیدم لباس زیرم قرمز رنگ بوده رنگ باز کرده اصلا پریود نبود 

الکی. تا سه روز نوار برمیداشتم که مامانم فکر کنه پریودم فکر بد نکنه  اخرش خداروشکر دیریود شدم🤣🤣🤣🤣

خوبه ادم سحری بخوره - فردا هم صبحانه و ناهار😂😂😂فقط بابای من میگفت چرا بعضی وقتا بیحالی بعضی وقتا ...

اه من میرفتم به بابام می گفتم امروز روزه نمی گیرم 😀

خجالت نداره 😂💔

اه من میرفتم به بابام می گفتم امروز روزه نمی گیرم 😀 خجالت نداره 😂💔

تازه یبار توی مدرسه غش کردم زنگ زدن بابام مدیرمون جلوی بابام گفت یکم ضعف کرده ولی بابام تا منو دید گفت این از ضعف یه چیزی اونورتره ها😏😏😏

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️