2777
2789
عنوان

شمع تولد🎂🎉

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 130 پست
خب منم با همین براش انجام دادم عکسش تو صفحات هست

اخه بهش گفتم من کارگاه قنادی بودم...هزاران شمع دادم دست مردم...باید شمع سی بگیری ناراحت شد...اینو فرستادم بدونه من اشتباه نگفتم😐😐😐😐😐

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم من سواد ندارم یا شما؟ نوشته سی ساله میشین بالاشم نوشته که۲۹ و سال و خرده ای هست سنم 

پایینشو بخون نوشته شمع سی بگیری😐😐😐😐😐😐😐فردای روز تولدت دیگ سی سال و یک روزته

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
از ۱۴۰۰ ۱۳۷۰ رو کم کنی میشه سی

خب دیگ منم گفتم شمع سی...شما میگی ۲۹

در کل هرچی دوس داری بزار...اصلا شمع نزار..ادم حس پیری میکنه...من هیچ وقت شمع نمیزارم..

خب دیگ منم گفتم شمع سی...شما میگی ۲۹

محاسبه ای که کردین میگه وارد سی میشم عزیزم باور کن محاسبت ضعیفه، سی با سی و یک فرق نداره ولی محسابه ای که شما انجام دادی هم همینو میگه 

محاسبه ای که کردین میگه وارد سی میشم عزیزم باور کن محاسبت ضعیفه، سی با سی و یک فرق نداره ولی محسابه ...

من انجام ندادم...اپلیکشن انجام داده...

در کل هرچی دوس داری بزار...اصلا شمع نزار..ادم حس پیری میکنه...من هیچ وقت شمع نمیزارم..

نه شمع نمیزارم  برا بادکنک میخوام اونم بیشتر برا اینکه بگم سنم برام اهمیتی نداره بکنم تو چش یکی که اونم اینجا بیشتر منو قاطی کردن با محاسبات غلطشون