2777
2789

دیشب شوهرم با ذوق گفت خرداد میخایم با همکارام بریم شمال نظرت چیه؟ 

گفتم من خوشم نمیاد بری. همش گیر داد که چرا چرا؟ دلیلش چیه. گفتم نمیدونم دلم نمیخاد دله دیگه دلیل حالیش نیست که

گفت کم کم دارم فکرای بد میکنما یعنی بمن اعتماد نداری؟

گفتم فکر بد نکن بحث اعتماد نیست. تو الان متاهلی اینکارا واسه مجردیه.

خلاصه یذره بحث کردیم اولش قهر کرد عین دخترا😅 بعد طاقت نیورد گفت بیا اوقاتمونو تلخ نکنیم بغلم کرد گفت بعداً راجبش حرف میزنیم.

منم گفتم باشه ولی نظر من همینه و تغییری نمیکنه.

گفت تغییر میکنه

منم گفتم نمیکنه😂

خلاصه جمعش کردیم. ولی مطمعنم بعداً باز حرفشو پیش میاره چه واکنشی نشون بدم چی بگم که حس نکنه بهش بی اعتمادم ولی نزارم بره.

بعد اینم بگم تا حالا چیز بدی از اون نظر ندیدم ازش ولی همکاراش اصلا ادمای خوبی نیستن میدونم که برن شمال دنبال کارای ناجور میرن. منم میگم حتی اگه شوهرم راهش کج نشه بلاخره یه استارته براش یا یجورایی عادی میشه براش اون چیزا. 

سومین کاربری   معنی اسم کاربریمو نمیدونم همینجوری یچی از خودم در اوردم اخه هر اسمی میزدم قبول نمیکرد  کاربر خانم هسدم     یروزی میاد که تو امضام مینویسم من به آرزوم رسیدم  زندگیمو تغییر دادم و خانوم خونه خودم شدم  آرامش دارم و مجبور نیستم با کسانی که منفور و بی ارزش هستن رفت و آمد کنم.من یروز اینکارو میکنم زندگیمو جوری که دوس دارم میسازم  درسته گذشته افتضاحی داشتم  اما آینده که دست خودمه  خدا کنارمه همیشه!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم برو کیش صفا 😍😍🐎🐎

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

حرفاتو از یه طرف قبول دارم

از یه طرفم شوهرتو درک میکنم 

ادم دوس داره گاهی بدون شوهرش بره مسافرت

در کل حق رو به هردوتون میدم

به شما ربطی نداره من کی ازدواج میکنم🙄به شما ربطی نداره من کی بچه دار میشم🙄به شما ربطی نداره جنسیت بچه من چیه🙄به شما ربطی نداره من‌دلم دختر میخواد یا پسر🙄به شما ربطی نداره من بچه دوم میارم یا نه🙄به شما ربطی نداره اسم بچه ی من خوبه یا بد🙄به شما ربطی نداره چرا طلاق گرفتم🙄به شما ربطی نداره من چی میپوشم🙄 اینه توالت مردم نباشید! اگه چاق شدن،لاغر شدن،پیر شدن یا هر چی شاید باورتون نشه ولی توالتشون اینه‌ داره و لازم نیست شما جیزی بگی😏توی تاپیک هام تجربه شخصی خودم از کنترول تنبلی تخمدان رو نوشتم.کاش ما ایرانیا یاد بگیریم خونه زن حامله و زنی که بچه تا ۳ سال داره نریم🙄ما زنا باید یاد بگیریم خیانت به ذات ادم برمیگرده نه رفت امد با سایر خانم ها😑اینجا ۹۰ درصد زنا توهم دارن که همه عالم و ادم دنبال شوهراشونن😏مال خودت تحفه😐.یک زن مدرن و موفق در این دوران  چندین نقش‌داره:۱.زن بودن ۲.فرزند بودن  ۳.همسر بودن ۴.مادر بودن  ۵.شاغل بودن  ۶.محصل بودن... وقتی میام نی نی سایت میبینم زنان مملکتم هیچ تغییری نسبت به دهه های ۲۰‌و ۳۰ نکردن!!! با همون طرز فکر ،با همون رفتار،‌با همون برخورد،با همون عقل،با همون‌عادات،با همون خرافات.،همون ‌خود کم‌بینی، همون وسیله برای مردان،همون زنان علیه زنان......فقط یه برچسپ فوق لیسانس خوردن و لباساشون عوض ‌شده..تو نی نی سایت اگه عروس مظلومی نباشی یعنی دریده ای..اخه اینجا همه عادت کردن برده باشن‌،،پس‌ فقط ‌برده های‌ سربزیر تایید میشن...تاپیک‌های جنسی مخصوصن اونایی که رخت و خواب پهن میکنن فورن گزارش میزنم چون اینجا سایت پ..نیست ،ما هم ماما تشخیص بکارت نیستیم...بچه ببینم‌تو سایت گزارش‌ میزنم..چون جاش اینجا نیست
باهم برید خوب چه اصراریه با دوستاش بره؟

همینم گفتم. گفتم ما بخاطر کرونا تا حالا دوتایی بیرون نرفتیم اونوقت تو میخای با دوستات بری. گفت توروهم میبرم میایم. بعد من با اونا میرم  حرصم در اومد. مگه شمال با اونا فرق داره

سومین کاربری   معنی اسم کاربریمو نمیدونم همینجوری یچی از خودم در اوردم اخه هر اسمی میزدم قبول نمیکرد  کاربر خانم هسدم     یروزی میاد که تو امضام مینویسم من به آرزوم رسیدم  زندگیمو تغییر دادم و خانوم خونه خودم شدم  آرامش دارم و مجبور نیستم با کسانی که منفور و بی ارزش هستن رفت و آمد کنم.من یروز اینکارو میکنم زندگیمو جوری که دوس دارم میسازم  درسته گذشته افتضاحی داشتم  اما آینده که دست خودمه  خدا کنارمه همیشه!  

الان که کروناس. نرفتن صلاحه. ولی روزای عادی اگه به شوهرت و همکاراش اعتماد داری مثلا سالی یا چند سالی یه بار مسافرت چند روزه بیرون شهر حقشه. نباید مخالفت کنی. همونطور که حق تو هم هست 

یه خانم مستقل و قوی 
شمال رو به لجن نکشونید

یعنی چی؟ کرونا رو میگی؟

تو هم برو کیش صفا 😍😍🐎🐎

کرونا هست جون دل  من جرعت نمیکنم پامو از خونه بزارم بیرون از ترس کرونا