2777
2789
عنوان

تشکیل نشدن قلب نینی

207 بازدید | 25 پست

سلام .من به حساب دکترم ۸هفته و یک روزم ولی تو سونو ۶هفته و ۶ روز .ولی قلب کوچولو بچم تشکیل نشده .گفتن احتمالا بعیده تشکیل بشه .کسی تجربه شو داشته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عزیزم شرایطم شبیه به شما بود متاسفانه سقط کردم ...ولی تا ده هفته میشه صبر کرد عجله نکن 

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

بنظر من دیرتر تشکیل میشه

یه خانومی اینجا میگفت تو روخدا بچه هاتون اگه قلبشون تشکیل نشده سقط نکنین بچه هاتون اول مغزشون تشکیل میشه و باهوش ترن ان شاء الله قلب بچه شما هم تشکیل بشه

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607

سونو واژینال بهتر نشون میده عزیزم 

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
سونوگرافی گفت یه هفته دیگه وقت بدیم بهش .دکترم گفت احتمالا بعیده تشکیل بشه و یه هفته دیگه سونو انجام ...

توکل به خدا ...امیدوارم هر چی به صلاحته پیش بیاد عزیزم 

بنظر من دیرتر تشکیل میشه یه خانومی اینجا میگفت تو روخدا بچه هاتون اگه قلبشون تشکیل نشده سقط نکنین ب ...

انشالله همینطور باشه که شما میگی .الهی دورش بگردم ینی اول مغزش تشکیل شده؟