2777
2789
عنوان

تورو خدا جواب بدین

57 بازدید | 11 پست

بچه ها توی سایت خوندم ک شپش نمیتونه پرواز کنه یا بپره... من خیلی آدم تمیزیم و خیلی به بهداشتم اهمیت میدم... ولی امروز صبح که از خواب پاشدم ی چیزی روی ملحفه بود خیلی ریز بود و رنگشم تقریبا به کرمی میزد یهو پرید اومد طرفم... نمیدونم چی بود

مثبت تویی و منفی منم   فیزیک در تسخیر توست...از دور جذبم میکنی...عاشق ربای آهنی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شپش قهوه ایه اما رشک فکر کنم تخمشه اندازه نوک سوزنه و سفید

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
شپش میپره خودشو به مو برسونه  حالا بستگی به جنس شپش داره که بره ناحیه تناسلی یا موهات

جدی؟ ناحیه تناسلی چرا؟ 

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
جدی؟ ناحیه تناسلی چرا؟ 

ن رنگش سفید رو به کرمی بود ولی یهو خیلی پرید اومد طرفم نمیدونم کجا رفت فورا رفتم لباسامو عوض کردم بنظرتون شپش بود؟ اخه میگن نمیتونه بپره یا پرواز کنه خییلی ترسیدم

حشره بوده  شپش که پرواز نمیکنه

مطمعنی؟؟؟ نمیپره درسته.؟؟؟ اخه این واقعا پرید اومد طرفم..