2777
2789
والا من خودم بچه دومم رو بعداز ۱۵ سال باردار شدم باز پدرم بیشتر وسایل رو خرید مخارج بیمارستانم رو هم ...

ولی اینکه مادرشوهرم بخواد بگه وسایل بچه رو پدرت باید بخره خیلی بده به کسی اجازه نده تو زندگیت دخالت کنه من که خدا رو شکر ۵ ساله قطع رابطه هستم از دخالت و حرف و حدیث شون دور هستم مادر شوهر منم وقتی رابطه داشتیم برای هر چیزی نظر میداد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی باید به شرایط خودش نگاه کنه عزیزم.

کسی نباید کسی رو زور کنه

من پدرم شکرخدا دارا هستن با اینکخ همزمان دوتا سیسمونی دادن مفصل دادن..خانواده همسرمم به جبران سنگین بودنش کادوی خوب دادن.ازون طرف عروسمون چون شرایط خانوادش اوکی نبود و‌پدر من به غریبه ها جهزیه میده ،جهزیه و‌سیسمونی عروس رو‌ عین دختراش بابام تهیه کرد تا الان حرفشم نزدیم خداشاهده.

همه باید کمک کنن.خانواده شوهر دارن اونا/خودت داری خودت/پدرت داره پدرت.

راه دوري نميره اينا همه شادي و خوشي هست 

اصلا خداروخوش نمياد كسي كسي رو بع خاطرش برنجونه.

💕

هم جهاز و خانواده ی دختر باید بخره هم سیسمونی؟ 

رو چه حسابی مثلا

اگه نوه ی خانواده ی دختره، خب نوه ی طرف مقابلم هست، نصفشم اونا بخرن 

بچه یکی دیگس، یکی دیگه فامیلش میذاره روش، یکی دیگه ادعای مالکیت میکنه، اونوقت خانواده ی دختر باید هزینه هاشو بده

توروخدا زیر بار نرین 

گریه هم نداره ، بگو رسم نداریم ولی اگه شما رسم دارید میتونید نصفشم شما بخرید دستتون درد نکنه 

من اگه بچه دار شدم قطعا خودم و همسرم می‌خریم 

اصلا نمی‌خوام به بابام فشار بیاد بنده خدا با اینکه ورشکست شده با هزار مصیبت برام جهیزیه درست کرد دیگه نمی‌خوام اذیت بشه 

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ما رسممون اینه خانواده دختر بخرن ولی واجب نیست که کامل بخرن خانوادت بهتره یه جزیی بخرن مثلا لباس و اسباب بازی بعد خودتون مثلا سرویس چوبشو بخرین .

من که خودم خانوادم خریدن ولی خیلی جزیی خریدیم چون جا نداریم یه مقدارم به عنوان کادو نقد دادن ولی در مقابل چیزی که رسممونه شاید ۱ سوم خریدم .به هیچ کسم اجازه ندادم حرف اضافه بزنه کسی چیزی میگفت جرش میدادم والا چطور به خودشون اجازه میدن بگن طرف مقابل کلی هزینه کنه خیلی جاها رسمه به عروس طلا میدن قربونی میکشن برای نوه مگه اونا رسمای خودشونو اجرا میکنن کهوتوقع دادن اونم توی این زمونه یه دست لباس چند تیکش حداقل ۲۰۰ تومن میشه 

دوتایی با همسرم هرچی لازم بود کم کم تا الان خریدیم حتی یه پستونک هم نزاشتم خانوادم بخرن  

دختر بده بعد جهاز بده بعد دختر باردار بشه اونهمه درد و زایمانو تحمل کنه تازه بیا سیسمونی هم بده دیگه چی واقعا؟؟؟