2777
2789

من دو شب پیش مادرشوهرم خیلی جدی گفت سیسمونی بچتون رو باید بابات بخره چون منم برا دخترم خریدم.خودشونم میدونن که بابام توی وضعیت اقتصادی نیست که بتونه بخره.خیلی زن خوبی بود واقعاً دوسش داشتم تا بحال از این حرفا نزده بود اینو که گفت شوکه شدم از ترس اینکه بغضم اونجا نترکه سریع خداحافظی کردم از جلو درشون تا خونه انقد گریه کردم که بچم تا فردا همون موقع کوچیکترین تکونی نخورد.آخه این چه رسم و منطقیه؟به خدا من حتی میخواستم به همسرمم توی خرید فشار نیارم و فقط یه تعداد وسیله ضروری بخریم.خداروشکر همسرم آدم خوبیه میگه من میخرم بگو بابام خرید ولی اینجور درست نیست که.دلم نمیاد به بابام چیزی بگم وگرنه تحت بدترین شرایطم باشه برام جورش می کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم خریدم گذاشتم خونه ی پدرم برام اوردن ، بچه ی یکی دیگه ست بابام چرا براش وسیله بخره ، خیلی رسوم مزخرفی داریم 

ضمنا اونموقع عقلم نمیرسید وگرنه به همسرم‌میگفتم وظیفه ی توست و کار پنهانی نمیکردم بلکه علنی و با حضور همسرم‌میرفتم‌خرید 

ناگفته نماند خودم شاغل بودم و پول خودم بود

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

خوب اون بگه کو جرا گریه میکنی. سیسمونی  و تودت بخر اما زیاد نخر در حدی لوازم مهم بخر. هرکی هرجی گفت هم محل نده. من همیشه مخالف این رسم هاهستم و همیشه کار خودم رو میکنم حرف دیگردن واقعا بروم مهم نیست

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !