2777
2789
عنوان

چیکار کنم خیلی ناراحتم 😔

219 بازدید | 16 پست

من پریودام ۷ روزس .نمیدونم چرا وقتی تمومم میشه من تا ۱۰ روز بعدش یا بیشتر همچنان خون میبینم.😔دکتر رفتم میگن هیچیم نیس.ولی خوبم نمیشم.همین باعث میشه در ماه کلا یکبار نزدیکی داشته باشم یافوقش دوبار.بچه هامم شبا خیلی دیر میخابن جیگرم خونه بخدا 

شوهرمم همش غر میزنه ک اصلا نیستی منو بیخیال شدی.همش بقکر بچه هاتی.میگ اصلا میل جنسی نداری.

خیلی اذیتم انقد ناراحتم ک اومدم اینحا بگم 😔

بگو بچه هام ازیه مرد دیگه نیستن که بچهدهای توهم هستن

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طب سنتیو امتحان کن ببین چطور میشه

برای بچه هات هم ساعت خوابشون رو یجوری درست کن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

من درکت میکنم اما راه حل بخدا ندارم ولی خوب گلم یه مشکلی داری بعد پاک شدن همچنان خون ریزی داری پس درواقع تو پاک نشدی 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
والا سونو زیاد دادم میگن خوبه همه چی. خسته شدم دیگ نمیدونم چمه بعد از زایمانمم تا یکسال خونریزی دا ...

عزیز آزمایش هورمون هم وادی؟ اگر واقعا متوجه نمیشه دکتر برو یه دکتر دیگه؟ پیوبسی ازتون گرفتن؟ پاپ اسمیر دادی؟ 

والا سونو زیاد دادم میگن خوبه همه چی. خسته شدم دیگ نمیدونم چمه بعد از زایمانمم تا یکسال خونریزی دا ...

آخه نمیشه که گلم حتما یه مشکلی هست گلم