2777
2789
عنوان

ویروس جدید حالت تهوع و....

261 بازدید | 17 پست

کسی هست این ویروس جدید گرفته باشه؟؟

اسه ا ل .استف.راغ 

تب ولرز

بعد بالا اوردن خوب خوب میشه ادم کسی گرفته 

ما کل فامیلاو خودمون گرفتیم

مامان ابرا و آرهان 😍🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست ندادیم ولی کلا همه ی روز اینجوری شدیمو دیگ خوب شدیم دیگ علایمی نداشتیم منم دکتر رفتیم گفت ویروس ...

آره  پسر من   شوهرم    بچه های  خواهر شوهرم   همه گرفتن   یکی  دو روزه   دکتر  رفتن  سرم  زدن  خوب شدن 

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀
پسرم گرفت تا رفت پی پی کرد تبش قطع شد

سلام پسر من از دیروز تب داره استفراغ و اسهاله از دیروز هر ساعت میره دستشویی اسهاله وجشتناک بردیم دکتر امپول زد شربت داد تاثیر نداشت که نداشت هیچی نمیخوره اشتها نداره شما چیکار کردین خوب شد؟؟؟؟دستاش سردن دارم دق میکنم 

پسر منم شاید این ویروسرو گرفته حالش خرابه چیکار کنم؟بردیم دکتر خوب نشذه چیکار کنمم؟سرم بزنن خوب میشه ...

باید ببری  دکتر ببینی  چی میگه  

انشالله زود خوب میشه  

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀