2777
2789
عنوان

اونایی ک تعبیر خواب بلدن 😍💛

514 بازدید | 9 پست

دوستای گلم :/

راسش چند ماه پیش مامان و دوسش داشتن حرف میزدن و حرف از خواستگار شد که مامانم برگشت و به دوستش گفت که اره دیشب برای دختر کوچیکم ( ابجیم ) خواستگار اومده بود و فلان ک دوستشم گفت ک به کسی ندیااا اون هنوز بچس راسش اون عروس خودمه و میخامش برای پسرم حالا من دیشب خواب میدیدم ک همون پسره اون خانومه فرش اوردش یه فرش خیلی خوشگل و قرمز رنگ و به ابجیمم گفت که میای کمکم کنی این فرش و بشوریم ، ابمم زلال زلال بودش و دوتاشونم مشغول فرش شستن بودن 

میدونین تعبیرش چی میتونه باش ؟/ 😍💛

و یه چیزی هم بگم من 

راسش من یه پسریو دوس دارم 🤭❤ اشناس بعد مامانم دیشب خواب دیدن ک رفتم خونشون و دارم خونشون رو جارو میزنم ؛ تعبیر خواب اینم میدونین ؟/ 😍❤

شمع تراپی انجام میدم برای 

خواهرت باهاش ازدواج میکنه 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام استارتر یادته خوابت تعبیر شد؟

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️