2777
2789
عنوان

خونریزی در ماه هشتم

10338 بازدید | 15 پست

سلام خانوما 

کیا ماه هشتم خونریزی یا لکه بینی داشتن اخرش چیشد؟ . من امروز لکه بینی دارم رفتم سنو نی نیم سالم بود معاینه شدم سالم بود اما از دکتر برگشتم بازم لکه بینی دارم . نشانه چیه 

۳۲ هفتمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره گف هیچی نیس 

ببین این معاینه هه که معاینه واژیناله خودش باعث خون ریزی میشه 

ولی در کل اگر دیدی کمر درد مثل پریودی داری از شکمت تا توی پات تیر میکشه و اینا برو دکتر 

این چند هفته آخرو به خودت استراحت مطلق بده سعی کن تا میتونی دیر تر زایمان کنی که بچت بیشتر رشد کنه 

ینی احتمال زایمان زود رس دارم 

نه عزیزم دکترت که گفته چیزی نیست من چون خودم زود زایمان کردم اینارو بهت میگم 

من ماه آخرو دو سه روز جونم دراومد از بسکه اذیت بودم همه میگفتن طبیعیه ولی دهانه رحمم باز شده بود اگه به حرفشون گوش میدادم الان معلوم نبود چی سرم میومد شما از الان تا هر تغییری کردی به دکترت بگو به حرف بقیه اصلا اهمیت نده انشاالله نی نیتو بدون درد سر و سالم بغل بگیری واسه منم دعا کن 

خدا برات حفظش کنه

ممنون سلامت باشی حالا بذار نی نی بیاد میگی کاش هنوز حامله بودم یه چیز دیگه بگم سر سینتو با روغن زیتون و اینا چرب کن بچه دنیا بیاد اذیت نشی واسه شیر دادن کلا سختیای حاملگی کجا بچه داری کجااا