2777
2789
عنوان

🍃🌸تاپیک صلوات ،،،شب قدره🌸🍃

1546 بازدید | 353 پست

سلام دوستان عزیزم❤

انشالله نماز روزه هاتون قبول باشع🙏🏻❤

یکی از عزیزانم و خودم تصمیم گرفتیم براتون صلوات بفرستیم
به نیت حاجتروایی یک جمعی از دوستان ❤

و هدیه به روح دو شهید در راه حق❤

و ثواب صلوات ها هم برای تمام کسایی هست که توی تاپیک پست میذارن، تگ میشن، اسمشون آورده میشه و لایک میکنن

انشالله که حاجتروا بشید و سلامت باشین

برای هرنفر از شما ۴۰ صلوات میفرستیم🌸🍃

شب قدرم هست عزیزان

انشالله ک همگی  حاجتتون روا باشه

🍃🌸 اللهم صلی علی محمد و آله محمد و عجل فرجهم 🌸🍃

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حنا

لطفااا دعا کن به ارزوهام برسم🙏🏻❤️

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

@مهربون21  

@"پولدار"  

@mommortal  

@donya_ghamgin  

@ردپای_تو  

برای دوستانم🙏🏻❤️

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

حاجت روا بشید ان شاءالله❤

التماس دعا

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

@آذرمیدخت_7974  

@faezeh123  

@اعتصامی  

@حنای_من  

برای دوستانم🙏🏻❤️

اسمم ثناس

قسمت میدم برام دعا کن امسال ب هدفی ک دارم برسم ک بتونم تا آخر سال خیریه بزنم یا خرج چند بچه رو ب عهده بگیرم خیییلی محتاج دعاتم😔

برای دوستامم دعا کن اسی

@الههeshgh  

@من_عشق  

@زیبای_او  

@بهارربانی  

@ریحانهبانو  

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤