2777
2789

خانمها هزینه سز شما چقد شد دکتر من میگ ۴ تومن دستمزد میخوام بیمارستانمم ۷ تومن میگیره بیمارستان تخت جمشید کرج شما ها ام دستمزد دادید ؟ دکتری نمیشناسید ک دستمزد نگیره؟

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران زایمان کن. چخبره ۴ تومن دستمزد با ۷ تومن هزینه بیمارستان؟ اونم تو کرج؟! برو بیمارستان صارم با بهترین امکانات ۸ تومن. بدون دستمزد اضافه! بچه هم متولد تهران میشه . هووووففففف . 

یه خانم مستقل و قوی 
سز اختیاری نیس تو کرج تو تهرانم چند تا بیمارستان انجام میدن فقط

نه بابا من شنیدم تخت جمشید سز اختیاری انجام میده.عروس خاله هوم اونجا زایمان کردن

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
برو بیمارستان بهمن تهران. هزینه سزارین اختیاری با ساک اتاق 11 تومن

دوست منم بهمن زایمان کرده ولی ۱۱تومن نیستا .شما قیمتت واسه چه زمانی هست

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
دکترت کیه منم پارسال تو تخت جمشید سز شدم

دکتر عیدی 

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
دکترت کیه منم پارسال تو تخت جمشید سز شدم

شما دکترت کی بود دیتمزد گرفت چقد شد؟