2777
2789

اخه یه مدت گفتن ازطریق سطوح منتقل نمیشه

هم دلم میخادبیخیال شستشو بشم هم میترسم🥴

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله همه ی خریدام بجز میوه و سبزیجات رو اسپری الکل میزنم

میوه و سبزیجاتم روی پلاستیکش اسپری میزنم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بله

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  

من قبل از کرونا هم هرچیزی از بیرون میومد میشستم الانم تغییری نکردم همچنان در حال شستشو و ضدعفونی هستم بحث کرونا هم نباشه امکان داره میکروب و کثیفی وارد خونه بشه شرایط نگهداری و حمل رو که مطمئن نیستیم

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

نزدیک یک ساله نه

اگه رفتی دیگه تو کوچه ما نیا!....                              چون می‌دونی کینه ایم تو ام می‌خواستم دیگه ببین چه دیوی بشم! برای رسیدن به آرزوهام دعا کنید⁦♥️⁩🌹
والا خواهرزاده منم مطلب درمورد همین که میگی فرستاده بود خودشم دیگه نمیشست الان همشون کروناگرفتن 😒

جدی؟شایدازدورهمی گرفته باشن.اخه پس چرا گفتن منتقل نمیشه😩

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚