2777
2789
عنوان

قرص چی بخورم

165 بازدید | 17 پست

سلام قرص آرامبخش قوی که بخوابونم و نفهمم دنیا دست کیه توی داروخونه بدون نسخه هم بدن چی معرفی میکنید؟بجز قرص کلردیازپوکساید چون اون اصلا خواب آور نیست اصلا آرومم نمیکنه چون ضعیفه هم کلردیازپوکساید ۵خورذم هم ۱۰ آرومم نمیکنه

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نورتریپتیلین من میخورم و میخابم... کاش همون وسطای خوابم بمیرم

اگر واقعا خوابم کنن خوبه شاید اینبار خدا به من رحمی کرد اون وسطاش مردم

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
نورتریپتیلین من میخورم و میخابم... کاش همون وسطای خوابم بمیرم

بدون نسخه میدن؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6414208/خانووووومااااااای-اصفهاااااااااااانیییییی-نظافت-در-منزل-انجام-میدم-تمیز-کسی-نمیخ

برای امواتتون و حاجات خودتون قران میخونم و ویسش رو همزمان رکورد میکنم و واتساپ براتون میفرستم(هزینه کمتر از همه جا).تدریس ریاضی پایه اول تا نهم(نصف هزینه اصلی).لطفا اگ کسی خواست بهم درخواست دوستی بده.لطفا برای حل مشکلاتم صلوات بفرست.کاربر خدایا تنهام نذار بودم ک ترکیدم.
مشکل بی خوابی داری یا مشکل روحی؟

میخوام بخوابم که دیگه کمتر زندگی زجرم‌بده 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6414208/خانووووومااااااای-اصفهاااااااااااانیییییی-نظافت-در ...

الهی بمیرم برات کاش لااقل همشهریم بودی 

الهی بمیرم برات کاش لااقل همشهریم بودی 

خدا نکنه عزیزم 

کاش

برای امواتتون و حاجات خودتون قران میخونم و ویسش رو همزمان رکورد میکنم و واتساپ براتون میفرستم(هزینه کمتر از همه جا).تدریس ریاضی پایه اول تا نهم(نصف هزینه اصلی).لطفا اگ کسی خواست بهم درخواست دوستی بده.لطفا برای حل مشکلاتم صلوات بفرست.کاربر خدایا تنهام نذار بودم ک ترکیدم.
نورتریپتلین معمولا داروخانه میده بیشتر قرصهای مخصوص خواب را نمیدیم

شما تو داروخونه ای؟بهترینشون که خوابم کنه مثلا یکساعت بعداز خوردنش و داروخونه بدون نسخه بده چی پیشنهاد میکنی