سلام قرص آرامبخش قوی که بخوابونم و نفهمم دنیا دست کیه توی داروخونه بدون نسخه هم بدن چی معرفی میکنید؟بجز قرص کلردیازپوکساید چون اون اصلا خواب آور نیست اصلا آرومم نمیکنه چون ضعیفه هم کلردیازپوکساید ۵خورذم هم ۱۰ آرومم نمیکنه
خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای امواتتون و حاجات خودتون قران میخونم و ویسش رو همزمان رکورد میکنم و واتساپ براتون میفرستم(هزینه کمتر از همه جا).تدریس ریاضی پایه اول تا نهم(نصف هزینه اصلی).لطفا اگ کسی خواست بهم درخواست دوستی بده.لطفا برای حل مشکلاتم صلوات بفرست.کاربر خدایا تنهام نذار بودم ک ترکیدم.
برای امواتتون و حاجات خودتون قران میخونم و ویسش رو همزمان رکورد میکنم و واتساپ براتون میفرستم(هزینه کمتر از همه جا).تدریس ریاضی پایه اول تا نهم(نصف هزینه اصلی).لطفا اگ کسی خواست بهم درخواست دوستی بده.لطفا برای حل مشکلاتم صلوات بفرست.کاربر خدایا تنهام نذار بودم ک ترکیدم.