2777
2789
عنوان

پاناکوتا

1896 بازدید | 23 پست

سلام ،طاعات و عبادات تون مقبول حق 

اولین باره میخوام پاناکوتا درست کنم برا ۱۳ نفر 

روش ژله پایینی پاناکوتا سفید بعد پاناکوتا کاکائویی 

شما که درست میکنید و خوب میشه ،لطفا از اندازه ها و روش درست کردنش میگید ممنون میشم 🌷🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم تو ذهنم بود اما یکم چون سخت تر بود گفتم بار اول برا مهمونی درست نکنم ...دردسر ش یکم بیشتر بود

پاناکوتا درست نکردم 

ولی تو نت بزنی میاره 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹

🍮🐬🍮🐬🍮🐬🍮🐬🍮🐬🍮🐬🍮🐬

#پاناڪوتا

شیر 1لیوان

شکر 1 لیوان

پودر ژلاتین 3 ق غ

آب سرد 1/2 لیوان

خامه صبحانه  یک پاکت بزرگ

گلاب 2 ق غ

وانیل 1/4 ق چ

بستنی وانیلی نصف لیوان

برای پاناکوتا

ابتدا پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد به روش بن ماری روی حرارت کتری حل می کنیم ، خوب هم می زنیم تا ذرات ژلاتین به توبی حل بشه.

شیر و شکر رو داخل ظرفی می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر حل بشه بعد به آن  گلاب و وانیل رو اضافه می کنیم

بعد ژلاتین حل شده رو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم . نیازی نیست که مواد روی حرارت بجوشه . بعد از روی حرارت برمیداریم . خامه و بستنی  رو کمی هم می زنیم تا نرم بشه بعد داخل مواد می ریزیم و هم می زنیم . حالا پاناکوتا که در محیط سرد شده داخل قالبمون  می ریزیم .

بعد از اینکه خوب بست قالب رو توی آب ولرم قرار بدید .

و یک دیس بالای سرش

بزارید و برگردونید.من قبلش قالب رو جرب کردم با دستمال کاغذی حوله ایی روغن اضافی رو گرفتم ژله هلو رو به روش بن ماری د رست کردم و ته قالبم ریختم خوب که بست پاناکوتای سرد شده رو ریختم روی ژله

https://telegram.me/joinchat/BGMFljub7wUYHNVBuQ-OTw

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 

من همیشه برا مهمان پودر امادشو میخرمبعدم میریرم تو جام یا لیوان های مخصوص دسر چون راحتره و خراب نمیشه

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر