🍮🐬🍮🐬🍮🐬🍮🐬🍮🐬🍮🐬🍮🐬
#پاناڪوتا
شیر 1لیوان
شکر 1 لیوان
پودر ژلاتین 3 ق غ
آب سرد 1/2 لیوان
خامه صبحانه یک پاکت بزرگ
گلاب 2 ق غ
وانیل 1/4 ق چ
بستنی وانیلی نصف لیوان
برای پاناکوتا
ابتدا پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد به روش بن ماری روی حرارت کتری حل می کنیم ، خوب هم می زنیم تا ذرات ژلاتین به توبی حل بشه.
شیر و شکر رو داخل ظرفی می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر حل بشه بعد به آن گلاب و وانیل رو اضافه می کنیم
بعد ژلاتین حل شده رو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم . نیازی نیست که مواد روی حرارت بجوشه . بعد از روی حرارت برمیداریم . خامه و بستنی رو کمی هم می زنیم تا نرم بشه بعد داخل مواد می ریزیم و هم می زنیم . حالا پاناکوتا که در محیط سرد شده داخل قالبمون می ریزیم .
بعد از اینکه خوب بست قالب رو توی آب ولرم قرار بدید .
و یک دیس بالای سرش
بزارید و برگردونید.من قبلش قالب رو جرب کردم با دستمال کاغذی حوله ایی روغن اضافی رو گرفتم ژله هلو رو به روش بن ماری د رست کردم و ته قالبم ریختم خوب که بست پاناکوتای سرد شده رو ریختم روی ژله
https://telegram.me/joinchat/BGMFljub7wUYHNVBuQ-OTw