2777
2789

امروز ۴۰ هفتمم پوره شد دکتر رفتم یک هفته دیگه هم وقت داد برم گفت ممکن است درد ات طبیعی شروع شه

خیلی خسته ام نمیدونم چطور این یک هفته دگه هم منتظر باشم 😭

😍لطفا دعا كنين بچه ام را سالم وصحتمند بغل كنم 😍

من ٣روز درد داشتم

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی

اولين غربالگري كه رفتي كي زده

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از ۴۰ هفته درد تون شروع شد؟

اره

بچت چيه

من تو زایشگاه بستری بودم یکی اومد هفته 41..پنج دقیقه بعد روی همون تخت زایمان کرد..اصلا به اتاق زایما ...

من میترسم تا اون هم اگه دردم شروع نشه چی

اگه چهل هفتت پر شده باید یک روز درمیون بری زایشگاه برای معاینه 

من روزیکه چهل هفتم پر شد رفتم گفتن هنوز دهانه رحمت باز نشده .یه روز درمیون باید بیای چک بشی.پسفرداش بدون هیچ علائمی رفتم گفت چهارسانت باز شده و سریع بستری شو

اگه چهل هفتت پر شده باید یک روز درمیون بری زایشگاه برای معاینه  من روزیکه چهل هفتم پر شد رفتم ...

به من چیزی نگفت فردا گفت بیا دهانه رحمتو تحریک میکنیم

و دگه منتظر باش تا دردات بیاد اگه نامد بیا بستری شو