2777
2789
عنوان

ابریزش بینی جزو کروناست

73 بازدید | 13 پست

چند روزه گلوم درد میکنه 

امروز از صب ابریزش بینی داشتم ک قطع شده الان

سرمم یکم سنگینه

یه دردِ خفیف 

نمدونم چمه😥

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برودکتر

یکی دوهفته اس...

بعضی وقتا بهترم 

بعضی وقتا بدتر

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
ما الان دیگه چیزی به اسم سرماخوردگی نداریم.الان همه کرونا هستن.همه....در صورت عوارض جدی تر حتما سی ت ...

اخه من دیروز اینطوری بودم

خوب شدم😕

پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

اخه من دیروز اینطوری بودم خوب شدم😕

منم بعضی وقتا خوبم بعضی وقتا بد😂😂

الان فقط سرم یکم سنگینه

اگه چند ساعت خوبی چند ساعت نه حتما برو دکتر 

احتمالان الان هفته دومته که با این حرفهایی که زدی 

خودت و قرنطینه کن تا قبل از رفتن به دکتر 

حتمااااا برو سی تی ریه انجام بده 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
اگه چند ساعت خوبی چند ساعت نه حتما برو دکتر  احتمالان الان هفته دومته که با این حرفهایی که زدی ...

کلا بیرون نمیرم 

همیشه تو خونه ام😕