2777
2789
عنوان

جوش صورت نوزاد

587 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها نوزادم  ۲ ماه و دوهفتشه شیرخشک میخوره .صورتش روی چونش جوش های ریزی زده  تازه اینجوری شده ولی از اول  از ۲۰ روزگی شیرخشک میخورد دلیلش چی میتونه باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال خیلی زیاد حساسیت به پروتئین گاوی

شیرخشکش اپتامیل هست خیلی عالیه بهش میسازه مدفوعش خوبه .ولی  میگن ک اپتامیل پروتوین گاوی نداره . جدیدا اینجوری شده جیکارکنم نمیخام ببرمش همش هی دکتر 

شیرخشکش اپتامیل هست خیلی عالیه بهش میسازه مدفوعش خوبه .ولی  میگن ک اپتامیل پروتوین گاوی نداره . ...

همه شیر خشکهای معمولی پروتئین گاوی دارن. همون آپتامیل سری اچ آ(هایپو آلرژیک)، پروتئینش هیدرولیز شده هست. کلاً شیرهای اچ آ یا پپتی حالا هر مارکی مخصوص بچه های آلرژیک هست. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.