2777
2789
عنوان

دعوام شد با شوهرم

321 بازدید | 6 پست

شوهرم تازه از سرکار اومده بود دیدم پسرم رفته ماست برداشته از تو یخچال ریخته کف آشپزخونه با داداشش دوتایی میمالن کف آشپزخونه من شروع کردم ب تمیز کردن ک پسر کوچیکم ول نمی‌کرد باز می‌مالید ب دونه زدم پس کلش بعد دلم سوخت گفتم چرا اینو زدم بزا برم بزرگه رو بزنم رفتم اونم زدم بعد شوهرم باحالت شوخی اومد گفت چرا بچه ها رو میزنی دستمو پیوند دردم گرفت عصبی شدم شوهرمو زدم عاج و واج نگام کرد چون من کلا آدم آرومی هستم امروز دیگ خیلی عصبی شدم گفت رو من دست بلند می‌کنی ی بلایی سرت بیارم ک نگو بعدشم از خونه رفت بیرون الان عذاب وجدان دارم آخه ازم توقع نداشتن بچمم از بس بهش محبت میکنم با اینکه زدنش دنباله قربونت صدقم می‌ره آشتی کنم،نگید بهم روانی

چطوری نگیم روانی؟😐

یذره ارامش فروریختن خشم کنترل خشم اخه

ازون دسته دخترایی ام که اگه بهشون سنگ پرت کنی😏برات گل پرت میکنن😐اما رو قبرت😎😂 من همینم که هستم:-!😎شاخ نیستم چون گاو نیستم=)✌خاص نیستم چون عقده ندارم;)😏بالا نیستم چون پرچم نیستم:-( 😌فقط یه آدمم چیزی که خیلیا نیستن …😏✌هے فِلانے…وقتے رفتے حتے فِکر برگشتَـم نَکن دَر دُنیـاے مَـــن هیچ آشغٰالے بازیـافت نمیـشـود:))😎به ما که نیومدی لاقل به خودت بیا;-)😂..................... ................................                           سلام کاربر محترم😀✌امضامو بخون و بگو چه امضای باحالی داری😎بعد ینفر میاد امضامو میخونه و وقتی میفهمه این بخش از امضام چخبره😓✌در واقع من و تو موفق شدیم ایسگاش کنیم😈✌😂😂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردی که جلو بچه ها میاد دست زنشو میپیچونه رو بایدم زد.

هرچقدر هم شما کار اشتباهی انجام داده باشی نباید جلو بچه ها حتی بهتون تذکر بده چه برسه بخواد دست بپیچونه ، شوخی و غیرشوخی ام نداره