2777
2789

من شوهرم خیلی بی احساس شده.البته مشغله کاریش زیاده.ولی خب منم ادمم.مثلن داشتیم تلفنی حرف میزذیم قطع شد.بعد انگار نه انگار یه زنگ نزد که چی میگفتی چی شد.اصلن

اخه بدم میاد بدقولی میکنه ... میزنه زیر حرفش 😕

منم بدم میاد اما چاره چیه با قهر چیزی درست نمیشه خراب تر هم میشه .

من خودم بلدم قهر نکنم ولی همسرم نه سریع قهر میکنه و جاشو جدا میکنه

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه همش تو دلم اینکه نذارم قهر طولانی بشه ولی خب تا کی من تلاش کنم  تقریبا یکساله عقد کردیم ا ...

😐 همش که تو نباید به فکر رابطتون باشی ... بزار اونم یکم تلاش کنه ... من که اینجور مواقع بی محلی میکنم جواب میده

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰
اخه همش تو دلم اینکه نذارم قهر طولانی بشه ولی خب تا کی من تلاش کنم  تقریبا یکساله عقد کردیم ا ...

منم دوست ندارم قهر طولانی شه و پیش قدم آشتی میشم همیشه.فک کنم اشتباهه

منم بدم میاد اما چاره چیه با قهر چیزی درست نمیشه خراب تر هم میشه . من خودم بلدم قهر نکنم ولی همسرم ...

اتفاقا برعکس همش من قهر میکنم .... مثلا من فحششم بدم قهر نمیکنه 😐 اصلا بلد نیست قهر کنه ... ناراحت میشه هاا ولی قهر نه 

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰
😐 همش که تو نباید به فکر رابطتون باشی ... بزار اونم یکم تلاش کنه ... من که اینجور مواقع بی محلی میک ...

اره خودمم تو این فکرم که اونم تلاش کنه همش که من نیستم

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
منم دوست ندارم قهر طولانی شه و پیش قدم آشتی میشم همیشه.فک کنم اشتباهه

اشتباهه واقعا

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
منم بدم میاد اما چاره چیه با قهر چیزی درست نمیشه خراب تر هم میشه . من خودم بلدم قهر نکنم ولی همسرم ...

من شوهرم بلد نبود من جامو جدا میکردم حالا اونم یاد گرفته جاشو جدا میکنه یا پشتشو میکنه به من میخوابه قبلا اصلا قهر بلد نبود تقصیر خودم بود همه چی یاد گرفت حالا دیگه منت کشی هم نمیکنه😂 همیشه میگه مقصر منم 

یه روزی همه چی درست میشه⁦☹️⁩

اقایی ک اومده بود زندگی پس از زندگی رو دیدین؟؟ک با زنش بد اخلاق بود؟؟

میگف بعد اون تجربه ام به پسرم گفتم اگه ازدواج کردی و به زنت کمتر از گل نگفتی ازدواج نکن حتی اگه میلباردر باشی

الان ک ب تاپیک نگا میکنم اکثرت قهرن و منم قهرم دیشب زد آینه رو شکوند خدا خودت جوابشونو بده

عزیزم چرا مامان بابا نونشون راهتون نمیدن

چون مخالف ازدواجم بودن

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜