2777
2789
عنوان

کدهای جذب

3257 بازدید | 10 پست

سلام کسی از این کدهای جذب استفاده کرده تو اینستا یک صفحه ای هست رایگان یک سری عدد میده برای هر موضوعی  مثلا برای جذب پول می گه این اعداد بخون برای بازگشت معشوق عدد دیگه ای کسی از اینها استفاده کرده فلسفش  چیه  استفاده ازش گناه یا نه 

مسخره ست

عشق ، دام طبیعت است برای تولید مثل...                               .                                                                                                                 https://harfeto.timefriend.net/16216845902636              بنویس برام♾           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم پیج ولطف میکنی

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
من چندروزاستفاده کردم‌ج‌نگرفتم گذاشتم کنار البته شاید شما ج بگیری چون خیلیاگرفتن ولی من ن

نمی دونم والا ولی تو استوریش هر روز پیغام یک عده را میزاره که جواب گرفتن دوست دارم امتحان کنم ولی می ترسم گناه باشه یا طلسم باشه بر عکس عمل کنه   

اره من برا بیماری که تو اینستا افای حسینی میذاشت مینوشتم.البته اینایی که اقای حسینی میذاشت تاریخ داشتن.

بابام مریض بود خیلی خراب.جالبه روزایی من به نیتش مینوشتم حالش بهتر بود گاهی حتی خوب خوب.

تا دیگه یه مدت نذاشت کد سلامتی.

دیگه بابام رفت بستری شد یه ماه خوب شد.

کسی ام نمیدونست مینویسم.متاهلم خونه خودمم تو تنهاییام مینوشتم.

خودمم مجازی ندارم از گوشی شوهرم نگا میکردم مینوشتمشون بعدا تنهاشدم ....

برا پولم مینوشتم خوب بود

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
آقای حسینی کیه پیجش چیه یعنی جواب گرفتی  

فکنم امین حسینی سرچ کن انگلیسی میاد.من نمیدونم دقیقشو.خودم مجازی ندارم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون