2777
2789
عنوان

ارواح و جن😯🥺

645 بازدید | 76 پست

خانوما تاحالا شده احساس کنین داخل خونتون روح یا جنی باشه یا خاطره ای در این رابطه دارین یا از کسی شنیده باشین😫👻اگ جن ببینید عکس العملتون چیه🥴🥴🥴🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان این تاپیک رو زدی 😂الان که همه شیر شدن  هیچکی نمیترسه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

جن نه....ولی موجودات عجیب غریب دیدم...صداهاشونم شنیدم....موقع نمازمیان کنارم میشینن

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...
جن نه....ولی موجودات عجیب غریب دیدم...صداهاشونم شنیدم....موقع نمازمیان کنارم میشینن

😱😱😱

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

وااای من نماز نمیخونم اما همیشه این ترسو دارم با این حرف همون یک رکعتی که میخوندم تموم شد رفت😂😂😂

🤐

من ساعتا ۴ صبح همیشه از خواب می پریدم توهم میزدم مثل سگ میترسیدم 😂😐💔

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)