2777
2789
عنوان

خجالت از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3276 بازدید | 123 پست
مگه میشه دوتا زوج نرن  یه بار مادر شوهرم مچمونو گرفت ولی سوتی نداد دوباره رفت پایین اونا طب ...

اره بابا 

همه میرن منتها این خانم نمیدونم چرا متوجه نمیشه میگه یه کار بیخودیه😐اگه اونطوری بگیم رابطه هم بیخودیه😐

چه مادرشوهر پایه ای😂جون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتت گرفته میشه؟!😐 مجازی هم نیا وقتت گرفته میشه😐داخل تخت هم کثیف کاری میشه😐اصلا به من چه هرجور را ...

حالا تو چرا ناراحتی

هرکس رابطه ش به خودش مربوطه

هرکس یه جوریه

قرار نیست همه مثل هم باشن

اره بابا  همه میرن منتها این خانم نمیدونم چرا متوجه نمیشه میگه یه کار بیخودیه😐اگه اونطوری بگی ...

اره خیلی باهاش راحتم 

حتی در مورد جلوگیری کردن و ... هم راهنمایم میکنه

یه بارم اورژانسی خورده بودم حالم خیلی بد بود  گفت نباید میخوردی دندش نرم ، نکنه😂😂

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
وقتت گرفته میشه؟!😐 مجازی هم نیا وقتت گرفته میشه😐داخل تخت هم کثیف کاری میشه😐اصلا به من چه هرجور را ...

کل کل نکن راحت نیست دیگه😂

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
اره بابا  همه میرن منتها این خانم نمیدونم چرا متوجه نمیشه میگه یه کار بیخودیه😐اگه اونطوری بگی ...

تو خیلی متوجه میشی حتما

خیلی به من توهین کردی امروز

منم تو این ماه مبارک میسپرمت به خدا

خدانگهدار

تو خیلی متوجه میشی حتما خیلی به من توهین کردی امروز منم تو این ماه مبارک میسپرمت به خدا خدانگه ...

برو بابا 😕 حالت خوش نیس

ادم با شوهرش بره حموم میگی توبه؟! خسته نباشی یه دکتر برو تعادل نداری

😂😂قدرمادرشوهرتو بدون😂🙈

خیلی میخوامش 

بعد فوت مامانم خیلی هوامو داشت 

۶ ماه حال خوبی نداشتم عین بچه ازم نگهداری میکرد